sliten

känner jag mig. Det var ett tag sen jag jobbade öppning känns det som. Jag hade inte riktigt lust att gå upp halv fem imorse. Det gäller att tvinga sig upp minsann.

Nu ska jag strax iväg o klippa Lianda. Får se hur det slutar när man e så här trött. Men det ska säkert gå bra :)

Idag känns det verkligen att hösten är här, hur mysigt som helst! :)

så här känner jag mig nu

uppe med tuppen

Jag vaknade redan klockan halv nio idag. Det var inte dåligt för att vara mig. Jag brukar sova till minst tio när jag är ledig.
Jag o D har knatat runt omkring ute hela dagen. Hur skönt som helst att röra på sig. De händer ju inte allt för ofta. Ska verkligen börja ut o gå minst 1 timme varje dag. Bara det att jag blivit så lat på sista tiden, men de ska de bli ändring på nu!

Snart ska min snälla pojkvän bjuda mig på pastagratäng som han står o lagar nu, så duktig :p
Senare ska jag baka blåbärspaj..bäst att passa på innan jag börjar med mitt nya sundare liv ;)


sköt om er nu, återkommer senare!


helg

Äntligen är det fradag! som jag har längtat.

Idag fick jag hem min nya jacka från Nelly. Den satt perfekt den. Dom flesta andra jackor jag haft har varit för stora, men inte denna inte :) Enda negativa var väl att jag trodde att den skulle vara mörkare brun. Tycker att den är mer beige, men det gör inget.
Har längtat efter hösten. Det är så mysigt när man får köpa höstkläder. Mysiga koftor o vinterjacka!

Var sugen på att gå ut idag, men vart så jäkla trött så det får bli att mysa framför en film istället.

Soffan kallar! trevlig kväll!


bild från nelly.com

god natt

Nu ska jag krypa ner i sängen o sova. Jag är så trött så de kommer nog inte bli några problem att somna.
Daniel är på väg hem från Helsingborg och kommer hem imorgon bitti. Hoppas natten går fort för nu saknar jag honom tok mycket, även fast han bara varit borta två dagar! :)

sov gott!

lite nytt...













middagsmys

Efter jobbet gick jag ner på stan för att träffa söta Jenny J. Vi satt oss ute på en pizzeria o åt middag. Alltid kul att träffa den bruttan!

Imorrn är jag ledig och har inga som helst planer. Hur skönt som helst! Men städa måste jag iaf göra för dammråttorna växer för fullt här hemma.
Nu ska jag lägga mig framför tvn o dega!
Tack för mig o sov gott!


fredag igen

Igår åkte jag in en sväng till Sthlm o råkade få med mig en del kassar hem. Ska visa vad jag köpt för fint sen.
Nu e det snart dags att kila iväg till jobbet. bara två kvällar kvar nu som tur är. Men ikväll stänger jag med världens bästa Jojje å det kommer bli galet roligt! :)

Ha en trevlig fredag och festa lite för mig också!

morning sunshine!

Nu har jag tagit mig upp ur sängen. Urs jag gillar inte alls att lägga mig vid halv tre på natten. Hur länge man än sover dagen efter så blir man seg. Dessutom blir man segare ju längre man sover. Hur som haver så gick det bra att jobba igår. Det var fakiskt kul. Trodde jag inte men det kändes riktigt bra att komma igång o jobba igen!
Nu har jag bara fyra jobbiga pass kvar att ta mig igenom, men det ska nog gå bra.
Igår hade jag o Daniel varit förlovade i 1 år. Vi kunde inte fira det tillsammans eftersom han jobba när jag var hemma o tvärtom. Men när jag kom hem från jobbet inatt stod det en fin bukett blommor vid sängen :) Till det fanns ett litet kort och en Tiger. Han är så underbar min karl! :)
Nu ska jag nog ta o hoppa in i duschen så jag vaknar ordentligt.
Ha det bäst!




snart smäller det

Bara tre timmar kvar tills jag börjar jobba. De känns verkligen inte bra. Jag jobbar till 01.30 på natten heeela veckan ända tills på lördag. Vilket betyder att jag inte kommer få träffa älsklingen på några dagar, urs värdelöst.
Hoppas ni får en bra vecka iaf! :)

Nu: fixa lunchlådan

söndagsmys

japp nu ska vi lägga oss o kolla på tv en stund eller kanske en film för det var nog bara skit på tv ikväll har jag för mig. Sedan ska vi sova för imorrn börjar jag jobba igen. börjar dock inte förens 16.30 men det gäller o ladda :) urs vill verkligen inte börja jobba igen, man blir så lat när man varit ledig fyra veckor. Det är så skönt att vara ledig och kunna göra vad man vill varje dag. Men samtidigt ska det ska bli skönt att få lite rutin igen.
Hoppas ni haft en mysig helg!
Sov Gott

hungrig som en...

Därför ska jag o älsklingen gå till affären o fixa något gott till middag :) Är sugen på något riktigt mumsigt idag, har inte käkat på hela dagen!
Nu måste jag gå, karl står o suckar haha


upprörd!

Såg en dokumentär igår på 2.an. Det var en tanta som åkte till något land (jag missade vilket) för att intervjua en tjej o hennes familj. Dom var muslimer och den här tjejen som de handlade om hade sagt nej till att gifta sig med sin kusin. Hon hade blivit misshandlad av sin pappa och fått några val av sin farbror. Kommer inte ihåg alla valen men ett av dom innebar att hon skulle ta gift. Det gjorde hon och fick åka till sjukhuset. Som tur var överlevde hon. Hennes pappa berättade att det var okey att döda sin dotter om hon gjort något dumt. Enligt honom var det som att skära av sig ett sjukt finger!! Hur jävla sjuk får man bli! Han hade tydligen många vänner som hade dödat sina döttrar. Precis som om det skulle va en insekt liksom. Idioter!

Föräldrarna hade gift bort tjejens ena lillasyster till en av deras kusiner som var ett antal år äldre än flickan, hon var nämligen bara 13 år och dom fick barn året efter, 14 år gammal liksom. När dom frågade mamman om det sa hon bara: de var hennes öde och så satt hon o log.

Tjejen det handlade om slapp iaf gifta sig med sin kusin sen och fick föräldrarnas godkännande att gifta sig med en kille hon var kär i. Han var kristen så de innebar att pappans släkt inte ville ha med dom att göra längre pga det och kom tjejen dit så skulle dom döda henne.
Hennes fyra systrar var gifta med deras fyra kusiner för i den byn var alla släkt sa dom. Inavel på hög nivå alltså, fy vad äckligt!

När man ser sånt här så börjar man verkligen förstå hur bra man har det. För i vissa länder har dom det för jävligt rent ut sagt. Tänk att man bara lever en gång och då ska man inte få besämma själv om sitt eget liv. Hur sjukt är inte det.
Tyckte så synd om tjejerna i filmen och om andra tjejer som har det så där. Ingen ska behöva ha det så. Sånt där gör mig så jävla förbannad! urs världen är bra jäkla sjuk!!
Se vad religioner gör med människor, utan dom skulle det säkerligen se bättre ut i världen!

mums

Nu e det dags för äppelpaj med vaniljsås framför en förhoppningsvis bra film! myys :)




klipp klipp

Jag o älsklingen käkade tacos för ett tag sen, hur gott som helst. Fick ett jäkla sug på det helt plötsligt o bara skulle ha det :)
Min underbara vän Mickis var här tidigare ikväll och bjöd på lite humor som vanligt. Jag klippte henne vilket var hur kul som helst. Jag klipper inte ofta längre sen jag gick ut skolan så det kändes toppen att få klippa igen! :) Skulle vara kul att börja jobba som frisör igen, men jag e så lat så inte ens det orkar jag göra. Vi får se hur de blir i framiden. Tills dess får jag nöja mig med att klippa kompisarna o Daniel då.
Nä nu ska jag o min slöa karl ta o glo på dum burken en stund tills jag somnar...vilket kommer ske rätt fort känns det som!

Natti Natt då!


testa inte

Till er som tänkt testa Brämhults smoothie med ananas-mango så smakar den apa. Jag älskar ananas och gillar även mango, men den var verkligen inte god tyvärr. Nån av dom andra smakerna kanske är bättre.
Jag o mamma var i Täby C en snabbis idag och jag råkade få med mig ett linne/klänning hem. I svart oxå då så klart bara för att jag har lovat mig själv att inte köpa det. Större delen av mina garderober innehåller nämligen svarta kläder...men jag har förbättrat mig nu :)
Nu ska jag hitta något gott att äta, hoppas ni får en mysig fredagskväll!
kramar


urs o fy!                                                                                                                                                                  


Myskväll

Nu blir det mys med film och sockerkaka :) Vi ska se last house on the left, det ska vara en skräckfilm, det visar sig om det är något att se
trevlig kväll på er!

Ny färg

Nu har jag fixat håret och så här blev resultatet:








                                                                                                                      haha herregud :p

min ängel

 Här kommer några bilder från min promenix med Mikaela igår:









Hon är bara för underbar denna brutta! Älskar dig gumman

1 vecka kvar

På semestern. Det känns redan jobbigt. Jag kan gärna vara ledig några veckor till, men så funkar det ju inte riktigt tyvärr. Idag tog semestern slut för Daniel så han är tillbaka på jobbet igen och jag sitter hemma själv. Det var tänkt att jag o mamma skulle ut till sommarsugan och sola gärnet men molnen vill inte ge med sig så det blir nog att jag stannar hemma. Men här finns allid något att göra...tona håret ska jag nog orka göra idag, får hoppas på att det blir bra. Nu ska jag rota igenom kylen efter nån go frulle.
Jag återkommer senare!

Söndag

Hur härligt som helst ute idag! Imorse satt jag o sola på balkongen en stund, sen har jag o mammsen varit ute o gott. Vi gick nere vid hamnen o satt oss på en bänk i solen. Nu blir det strax pannkakor här hemma sen ska jag träffa upp Mickis så blir de en till promenad. Lång antar jag för vi har inte träffats på hur länge som helst så vi har mycket att ta igen! :)
Hoppas ni har haft en underbar söndag och ut i solen med er nu!


Grönan

Vi kände för att göra något kul idag så vi åkte in till Stockholm och gick runt lite på stan. Jag shoppade ingening alls den här gången så är galet stolt över mig själv.
Senare åkte vi över med båten till Gröna Lund. Vi åkte lite karuseller, drack en cider och strosa runt. Hur mysigt som helst var det och toppen väder verkligen! En helt perfekt dag, vi ville nästan inte åka hem. Det är så dött i Norrtälje till skillnad från Sockholm. Vi gick igenom Gamla Stan på vägen hem, man får nästan lite utomlands känsla där på sommaren.
Slänger in lite bilder från dagen










mysfredag!

Idag grillade vi som sagt, det vart väldigt gott. Sedan satt vi på balkongen en stund med en cider och en öl. Det har verkligen varit toppenväder idag, riktigt mysigt! :)






hemska människor!

För någon timme sedan gick jag, Daniel och hans bror till statoil. På vägen dit såg vi en jätte söt kattunge med sin mamma. Den kom fram och busa o var helt underbar! När vi skulle hem så gick det tre utländska killar framför oss och då sa jag vi skulle skynda oss för att jag kände på mig att dom skulle vara dumma med kattungen. Och mycket rikigt, när dom såg kattungen så tog den ena killen upp sten som han tänkte kasta.. men istället sprang dom fram och försökte sparka på både kattungen och mamman. Sånt där gör mig så jävla förbannad! Hur fan kan man vara så elak mot små oskyldiga djur som är hur snälla som helst?! Vissa människor är hel slut i huvudet rent ut sagt! Jag skulle aldrig våga ha katt i det området jag bor, de bor alldeles för många idioter här! Jag börjar koka när sånt händer...jag har inte ord för såna personer. urs vidriga människor!

Galna badisar

Nu sommartid i Norrtälje spelar det ingen roll vilken tid man går till affären och handlar, det är lika mycket folk för det. Antingen springer dom runt som yra höns fram o tillbaka eller så släpar dom fötterna framför sig och blockerar så att man inte ens kan komms förbi. Herregud om folk ändå kunde se sig för lite. Å mitt på dagen så går det verkligen inte att handla, för då är det pensionärsrejs på Ica. Nä nu längar jag efter hösten!
Nu fick jag det sagt :)

Fredag

Idag är det Fredag och kanon väder. Och vad gör jag då? Jo är inne hela dagen och städar o tvättar. Inte så värst kul det men orkar inte åka iväg och sola heller, låg i solen hela dagen igår så. Jag har en vecka semester till så jag hinner nog vara ute i solen en hel del till hoppas jag.
Ikväll ska jag och älsklingen grilla kött med kroketter o go sås yammi!  Får se om de blir någon god efterätt också, det är ju faktiskt fredag :)
Hoppas ni har haft en underbar dag ute i solen!
Nu ska jag käka frulle...jag vet, lite sent men har ju haft fullt upp me o leka hemmafru :)


Hemma igen

I tisdags kom vi hem från småland. En lagom kort semester. Det var ingen hit att sova i husvagnen, både jag o Daniel hade ont överallt efteråt. Kändes som att ha blivit överkörd av ett tåg på morgonen :) men det var skönt att komma iväg från Norrtälje några dagar.
Idag har jag solat och fakiskt fått lite färg, man känner sig ju en aning piggare o fräschare med lite färg. Jag har en förmåga att lyckas se ut som ett lik vintern igenom, inge kul de.
Imorrn ska jag upp o tvätta så nu ska jag o Daniel lägg oss i soffan o kolla på crank 2!
Sov gott ni söta!

Lite bilder från småland:



                                                                                                           

                                                                                                                                                   världens bästa mamma :)




Jag har inte gungat på väldigt länge, det var kul de :)







RSS 2.0