Fina fina du...

Guu va tiden går fort! Igår blev Imilia redan 1 vecka. Vill inte att hon ska bli större och växa, hon är sååå liten och söt. Det gäller att ta vara på varje sekund för dom växer så fort.


Älskade barn..den här tjejen är helt klart det bästa som hänt i mitt liv!

pain

I natt började det...Fick värkar som höll på oregelbundet hela natten och förmiddagen. Men det har stannat av och nu får jag en värk lite då och då bara. Men har konstant molande värk i svanken. Har fått en liten förvarning på hur satans ont det här kommer att göra! Hoppas att det händer grejer snart så att det inte drar ut på tiden för mycket för det här är lååångt ifrån skönt! :(

Ska försöka sova lite nu innan det förhoppningsvis sätter igång på riktigt

bad day

Mår piss! Har känt mig konstig hela dagen och sedan klockan 18 så har jag mått apa verkligen! Mår illa så det känns som jag ska spy vilken sekund som helst. Har testat käka, dricka, vila...a allt men inget funkar. Jag gillar inte att gå och lägga mig när jag mår illa heller så bara att vänta ett tag och hoppas på att det ger sig.
Ingen bra dag.

zombie

Jag gick o la mig vid tolvtiden igår natt och vaknar kl fyra imorse och måste på toa i vanlig ordning. Sååå sjukt trött så jag bara längtar tillbaka till sängen och tänker på hur skönt det ska bli att bara få somna om nu när jag är så trött. Lägger mig i sängen och kommer på rätt fort att det är meningslöst. En timme ligger jag kvar och vrider på mig tills jag inser att det bara är att gå upp. Förstår inte problemet, varför somnar man inte när man är så trött??!
Aja, inte mycket att göra antar jag, hoppas på att jag kan sova någon timme på dagen iaf...suck

Nu ska jag ringa nån snubbe som kan komma och fixa trasiga saker i lägenheten!

gösses!

Mina fötter är svullna som jag vet inte vad! För någon vecka sedan trodde jag inte att det kunde bli värre, men tydligen! Det är riiiktigt jobbigt och inte ett endaste par skor passar just nu. Får trycka in fötterna i mina converse och det är verkligen inte bekvämt :( Ingen höjdare med svullna fötter alltså.
Nu ska jag krypa ner i sängen, ska ligga med fötterna hööögt upp i natt i hopp om att det ska va lite bättre imorgon.

Sov Gott!

Ingen bebbe ännu...

Nej, skrutten har det bra där inne i magen och verkar inte ha några planer på att komma ut på ett tag iaf :) Men är rädd att jag kommer sakna magen och att ha bebisen där så det gör inget att han eller hon är kvar ett tag till :) Inom två veckor så är bebben här endå! overkligt :)

Idag hämtade underbara Linn upp mig och drog med mig ett varv på stan...trodde att jag skulle va tvungen o sätta mig vid varje bänk men det gick ju hur bra som helst :) Vi shoppade och fikade och hade det trevligt. Jag blir galen på värmen bara. Man klagar hur det än är men jag fryser hellre än svettas faktiskt och just nu står jag inte ut med värme! haha kanske blir lite bättre när bebben är ute.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila ryggen (känner mig som Agda 85 år just nu) :D

dan före dan

a imorgon gäller det! då är det BF! Tror dock inte att den lille plutten i magen är redo att komma ut imorgon, men hur som helst så är det väääldigt nära nu :) Ska bli så spännande att få se skrutten på riktigt och inte bara på bild, känns overkligt :) snart snart!

Igår var jag barnvakt till min systerdotter Joline som så gärna ville sova över hos moster och det fick hon! Men det roliaste med allt verkade vara att just få sova, det tjajade hon om hela kvällen haha spännnade att sova borta antar jag :) sötis!

Nu är det dags för mat..karln står vid spisen och kokar ihop en god köttfärsås, det måste den iaf vara för det luktar tokgott!!

Redo!

Nu är bb väskan så gott som packad...fattas lite saker som jag ska fixa i helgen sen är jag mer än redo för bebben! :) Nu när man vet att det är så nära så längtar jag ännu mer för varje dag...går bara och väntar på att det ska sätta igång nu!!




RSS 2.0