trevlig valborg!


saknar...

Min pojke!!!
Nu har han varit borta snart tre veckor. Det borde vara olagligt att vara ifrån sin flickvän så länge!

kom hem!

my new BFF

Jag har gjort slut med Ipren. Vi var inte bra för varandra. Men nu har jag hittat en ny...



jag lämnar dig aldrig


pain!

Fan va ont det gör!
Jag opererade bort en visdomstand idag. Den låg ner och ville inte komma upp ordentligt så det fanns ingen annan utväg än att skära och borra lite ben för att sedan sy ihop. Urs, tanden ville verkligen inte lossna och det kändes, utan att överdriva, som att han slet sönder hela jäkla käken. Aldrig mer säger jag bara. Var helt svettig när jag gick därifrån. Men nu är den iaf borta, skönt som fasen. Nu ska det bara läka sen kan jag bleka min gulingar :)

Tina kom över ett par timmar idag och hade så klart med sig min lilla guddotter Nellie! Söööta underbara tjej. Hon var dock väldigt trött idag och därmed gnällig, men hon är lika söt för det, lill tjejen!


äntligen!

Nu är bilen klar! Efter tre dagar på verksta har jag äntligen fått hämta hem den. Nu är det bara besiktningen på måndag sen är allt klart. Härligt!

Den här helgen händer det inte så mycket mer än jobb tyvärr.
Vad ska ni göra?


pickninck!

Orkar inte sitta hemma och vänta på att dom ska ringa från bilverkstan, så nu drar jag iväg på picknick med Sofie och Jessica istället!...hoppas det inte börjar regna bara :p


rena rånet

Lämna in bilen på verksta idag. Hade köpt alla grejer som skulle bytas själv så det var bara jobbet som jag behövde hjälp med. Kan ju säga att det skulle kosta mer än det dubbla jag hade räknat med. Dom tar typ 800 spänn i timmen dom jäklarna! Men det vara bara att lämna ifrån sig nycklarna och se glad ut...fy fasen!

Imorrn ska jag hämta den igen och dessutom försöka mig på att besikta den också. Har jag aldrig gjort själv någon gång, så det ska bli intressant, men så svårt kan det väl inte va *peppar peppar*

Nu ska jag krypa ner under täcket! natti natt!


grymt

Det var riktigt kul att se Grease igår! Jag älskar ju filmen så det var skit kul att få se den som teater! Tack sofie för en grymt bra dag!
Sånt får det blir mer av tycker jag! :)

Idag under tiden det var sol gick jag o mammsen på promenad vid vattnet med lilla Nellie. Sen kom mamma hem till mig så käkade vi middag och kollade på en Wallander film.
Det är inte så ofta man får chansen att umgås med mamma bara vi två nu för tiden så det var riktigt mysigt!

Imorrn är det dags att borra sista hålet då, urs det är ju bara för hemskt att borra, utan att överdriva. Sen nästa måndag ska jag operera bort en visdomstand, urs vill inte! Men sen så kan jag äntligen göra min efterlängtade tandblekning! yes! ;)

Nu är det nog dags för sängen hörrni!
Hoppas ni haft en mysig helg

Tack o Gonatt!

storstan here we come!

Nu bär det av till Stockholm med Sofie för att kolla på Grease! Det ska bli galet sjukt jäkla kul!





mitt lilla charmtroll


såg nyss

denna film. Å jag vill också kunna dansa så där bra. Se den! man blir verkligen på danshumör ;)


omständig...

...kan ibland vara mitt andranamn. Jag har sån beslutsångest vissa gånger att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Dagens dilemma är att välja sittplatser. Jag och Sofie ska in och se Grease på Lördag. Det var tänkt att jag skulle boka biljetterna idag på dagen, men jag har fortfarande inte lyckats görat! Nu har vi iaf bestämt oss för balkong plats, det får bära eller brista med det! så det så haha

Jag hade tänkt mig en liten promenix nu på kvällen också men det sket sig totalt. Jag har varit ledig idag och inte varit utanför dörren, har lite smått ångest för det eftersom det varit så fint väder idag, men det kommer fler fina dagar! ;)

Nu ska jag se till att boka dom där nedrans biljetterna!! Fan va skoj det ska bli! ;)

sommar redan?

Så fort det blir lite sol ute så börjar folk ta på sig sommarskor direkt och går runt i sommarkläder. Hallå! det är bara April!! och så varm är det verkligen inte, haha typiskt svenskar :)

Nu ska jag strax bege mig till jobbet, är inte så sugen på att jobba idag direkt, men här har man ju inget val
Längtar som en tokig efter semester nu!!


solsidan

Ni kollar va? ;)

RSS 2.0