Grisslehamn

Jag och Daniel gjorde en liten utflykt till Grisslehamn i Tisdags...





                                                                                                                    jag fick en glass..då vart jag hur nöjd som helst

                                                                                                                     Daniel får köra som vanligt för jag e en trafikfara!











Den bjuder jag på! :)




Småland here we come!

Imorrn bitti bär det av till småland. Vi ska ta med oss husvagnen som rikiga Svenssons o bara mysa i några dagar. Det är marknad där nere oxå, de ska bli kul...så länge det inte regnar :) Vi blir sju stycken i familjen som åker så det ska bli riktigt mysigt :)
Igår träffade jag min goa vän Sara som flugit ner från Gällivare. Vi var ute och åt på restaurang i Gamla stan och tog oss en cider, hur mysigt som helst! Har saknat den bruttan galet mycke! :)
Shoppade lite kläder oxå som jag kan lägga upp bilder på, men de får bli när jag kommer hem för nu måste jag sussa så jag orkar upp mitt i natten :)
Natti

                                                                                                                 världens bästa Sara :)

måndag kväll

O jag är tok trött. Nu ska jag och älsklingen lägga oss o kolla på film sen ska jag sova. De har jag längtat efter sedan jag vakna. Har varit trött hela dagen så det ska bli skön att sova tidigt idag.
Imorgon kväll kommer min söta vän Mikaela hem efter tre veckor i Kina. Ska bli kul att träffa henne igen :)
Nu: film
Sov Gott

vad är problemet

...med folk som bara är ute på krogen för att bråka? För en gång skull gick jag ut igår (brukar vara dålig på det). Hade jätte trevlig hela kvällen tills en viss person får för sig att börja tjaffsa. Innan jag hann o blinka så åkte Daniel på en smäll. Folk som inte kan uppföra sig borde verkligen stanna hemma eller fundera på att börja växa upp! Man beter sig fan inte hur som helst. Är så trött på folk som beter sig som svin. Jag trodde man gick ut på krogen för att ha trevligt med sina vänner, men det är alltid någon idiot som ska förstöra. Konstigt att man aldrig vill gå ut i den här stan. Urs o fy!

Världens sötaste

Ja, jag moster till världens mest underbara barn!

   Joline

        Devin o Evelynn

Evelynn

Bus Devin

Tre sötnosar

Älskar dessa tre änglar!







blommor.. massa blommor

Jag bara älskar dom! Helst ska det vara mycket blommor hemma. Har fastnat för "Fröken knopp" i Norrtälje. Dom har hur mycket fint som helst o där skulle jag absolut vilja jobba. Kanske skulle ha gått florist utbildning istället :)
Ska lägga in lite bilder sen på hur fina saker dom har.
Imorse gick jag upp galet tidigt, för att ha semester. Klockan 6.30 ringde klockan och jag var inte alls pigg på att gå upp då. Skulle med mamma o lämna in hennes bil på verkstan. Va snäll jag är som går upp mitt i natten för hennes skull :)
Nu ska jag ta något gott o dricka och lägga mig framför tv.n o slöa..det har jag förtjänat

Nyttiga carina

Nu har jag precis ätit en sallad. Känner mig så otroligt nyttig när jag gjort det. Jag tänker inte berätta för någon att jag drack två glas coca cola till :p
Idag har jag släpat med Daniel ner på stan för att shoppa onödiga saker. De är alltid roligast att köpa sånt man verkligen inte behöver men verkligen bara vill ha :) Fick bla med mig hårtoning hem som jag ska kleta i senare ikväll, hoppas på att de blir fint! Nu ska jag sysselsätta mig med städning, Daniel har stökat ner hela lägenheten som vanligt och jag är heeelt oskyldig :p
puss o puss

kort eller långt?

a det är frågan nu när jag snart ska klippa mig..igen. Klippte mig nyss känns det som  men de är så galet slitet så nu ska de av! Vill verkligen ha lång men så låter jag det gå för länge mellan varje klippning o så blir det slitet igen. O jag ska vara utbildad frisör? pinsamt hehe. Måste skärpa mig med det där så jag kan få långt hår igen...det är ju så fint! :) fast kort hår...typ till axlarna kan oxå vara väldigt fint..hmm aja jag går till min frisör (mamma) så får vi se hur det slutar. :)
Jag återkommer senare, med eller utan hår på huvudet...kanske gör en Britney! :p
kram

semester!

Äntligen! Den var galet efterlängtad. Nu sitter jag me en kall cider och bara njuer av att jag ska vara ledig i fyra veckor. Nu hoppas jag på bra väder och att veckorna går vääldigt sakta :)
Skål!

i min lilla värld av drömmar

Jag har inte varit ute idag ännu men här hemma är det iaf tok varmt. Just nu håller jag på att tvätta sen ska jag gräva i kylen efter någon go frulle, e galet hungrig känner jag. Vad ska ni göra idag?
I natt har jag drömt sjukt mycket. Och drömmarna var riktigt skumma. Ni vet när man vaknar mitt i en dröm och bara vill somna om och fortsätta drömma för att få veta hur den slutar. En sån dröm hade jag innan jag vakna idag, men jag hade inte tid o somna om eftersom tvätstugan väntade på mig...damn! :)
Ne nu måste jag röra på mig!
puss

Snart så...

är det semester. Jobbar bara 4 timmar imorrn sen smäller det. Då är jag fri i hela fyra veckor o gösses va härligt det ska bli!
Har längtat efter det så länge nu så jag kan knappt tro att det är sant :) O imorrn kommer karln hem oxå efter att ha varit utomlands o jobbat i nästan tre veckor. Så allt känns toppen just nu!
Nu ska jag lägga mig i sängen o glo på tv...ja efter att jag ha diskat då
Dröm sött :)

Torsdag?

Idag har det var en konstig dag,  Den har gått så fort och de känns som att jag inte har gjort ett dugg. De kan iof vara rätt skönt men är glad att den snart är slut. Imorrn ska jag jobba igen efter att ha varit ledig i några dagar, det ska bli skönt att träffa lite arbetskompisar igen :)
Nu sitter jag o väntar på att mamma ska sluta jobbet så hon kan hämta mig. Det är så tråkigt att va här hemma själv när karln är på vift!
Natti

saknar..

 
nu tycker jag det är dags för karln att komma hem

Dop

Det såg inte ljust ut när jag vakna men det klarna upp och vart en riktigt mysig dag! Det var dop ute på landet dårå, jättemysigt med mat och fika. Allt var toppen tills min systerdotter kissade igenom blöjan lagom tajmat när jag bar på henne. Så jag luktade inte jordgubbar efter det precis :) sånt som händer. Nu är helgen snart över och det gick rikigt fort, men jag jobbar bara tre dagar nästa veckan så det gör inget, får mycke ledigt iaf :)
Nu måste jag städa undan lite här hemma märker jag... saker överallt
kram o kram





Zzzz

Oj hörrni va trött jag är. Måste nog ta mig till sängen illa kvickt innan jag somnar på skrivbordet här känns det som. Imorrn är det dop för min systerdotter Evelynn. Så det har fixats saker inför det hela dagen känns de som. Men jag hann träffa Tina en stund och vi tog en promenix ner på stan och drack en cider (juice för hennes del eftersom hon har en liten plutt i magen) :) Alltid lika trevligt och träffa den tösen. Vi träffade på Linnéa, en klasskompis från gymnasiet. Det är så kul när gamla klasskompisar som man inte sett på länge kommer fram och pratar. :)
Nej nu går jag o knyter mig!
mors!

En sån ska jag ha!

Min härliga vän Sara berättade för mig idag att många använder sig av en spikmatta om man har ont i rygg, sömnproblem, är stel, har migrän etc. Jag som aldrig hänger med i något hade så klart ingen aning om detta. Men den verkar ju hur bra som helst!! Så jag ska absolut klicka hem en sån shakti spikmatta som dom så fint heter. Då kanske jag slipper migrän! :)
Snart kommer Micke hit som jag inte har sett sen januari. Ska bli kul att träffa honom!
Hoppas ni haft en toppendag mina vänner!
kramar!


Jag tror på den här mattan :)

kommentera mera!

Ja gör det vettja! Skulle vara kul om ni som läser skriver ett "hej" iaf :)
Nu ska jag sova för nu är jag en riktig tröttmössa!
Natti

RSS 2.0