V. 30

Nu är jag inne i v 30, REDAN!? hänger knappt med här. Kan inte riktigt förstå att vi ska få våran bebis om drygt 2 månader! I början gick det så otroligt sakta men nu flyger tiden iväg med en jäkla fart. Men det gör inget att tiden går fort, är såå nyfiken på skrutten :)

I skrivandets stund sitter jag o smockar i mig chokladpudding med grädde. Karln är ute o flänger på jobb och här sitter jag alldeles ensam en fredagkväll, men ska upp tidigt imorrn o jobba så det är ingen fara :) Väntar på att syrran ska komma förbi så jag kan klippa henne, sen blir det nog bums i säng för är dötrött nu!

Hoppas ni får en mysig kväll!

tre veckor kvar

Det är inte långt kvar nu tills jag slutar jobba. Endast tre veckor kvar! Det ska bli såå skönt. Det börjar bli jobbigt nu att springa runt på jobbet med magen. Sen kan jag bara ta det lugnt resten av tiden tills skrutten kommer :)

Var hos barnmorskan idag och magen växer som den ska :) skönt att höra. Dessvärre har man ju gått upp ett atal kilo sedan jag blev gravid. Så här mycket trodde jag aldrig att jag någonsin skulle väga! Jag tycker själv bara att det syns på magen men någonstans har kilona smygit sig på utan att jag själv ser det. Har säkert ett enormt ass nu som jag bara själv förtränger och inte vill se i spegeln! haha

Nu ska jag göra mig iordning för sängen! natti natti på er!

skrutten



Å va jag längtar efter den här lilla skatten!

RSS 2.0