sjukling

Jag har åkt på en till förskylning! Jag var förskyld förra veckan och mådde toppen i helgen, men igår på jobbet fick jag jätteont i halsen och sen blev det bara värre. Mådde skit i natt och släpade mig till jobbet imorse.
Efter att ha proppat i mig ipren, två koppar te och ett dussin halstabletter så kändes det bättre mitt på dagen, men nu mår jag jätte dåligt igen. Är galet öm i axlarna och nacken, känns som jag skulle ha blåmärken överallt ungefär. Urs, ingen toppendag idag inte!
Hoppas på att det är bättre imorgon för då är jag ledig och har inga planer på att sitta hemma hela dagen och vara sjuk inte! :)


håller hårt om mina kära Fishermans just nu!

besiktning

Just nu sitter jag hemma och väntar på att Daniel ska komma och hämta upp mig. Vi ska bege oss till Uppsala för att besikta bilen...så håll tummarna nu att det inte är allt för många fel på den, då blir jag galen! :)

Det hinns nog med en liten runda på Ikea oxå ;)


jag gillart!


förskylning på gång

Jag vaknade flera gånger i natt av att jag hade ont i halsen...och när jag vaknade kändes det som att jag åkt på en riktig förskylning. Det blev bättre när jag kommit upp ur sängen men jag har haft ont i halsen och huvudet hela dagen. Hoppas att det inte blir värre imorgon för då blir det ju middag och bio, hoppas verkligen på att vara helt frisk då!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och kurera mig tills imorgon!

Natti Natt!

lite fredagsmusik gott folk!


3 år med min älskling!

Igår var det 3 år sedan jag o Daniel träffades, och vi har bott tillsammans i stort sett sedan dess :)
Älskar dig galet mycket Daniel! ;) du betyder allt för mig!
Vi ska fira våran 3 års dag på lördag med att gå ut o äta o kanske gå på bio...mys!

Igår var jag ledig och daniel slutade vid halv tolv så vi gick ner på stan och åt lunch sen gick vi en promenad i solen och tog lite kort. Det är så underbart att vara ledig ju!

Daniel kom hem med en stor bukett rosa tulpaner igår. Galet fina är dom! Tack älskling! <3



Promenix i solen:










Tisdag då


Hallå där!

Här har det verkligen varit dött bra länge va?! :)
Jag har verkligen inte brytt mig ett dugg om att skriva här, men jag ska göra ett försök till att skriva lite oftare annars är det nog dags att stänga ner här tror jag.

Igår va jag i säng redan vid halv sex tiden. Hade sån jobbig huvudvärk hela dagen på jobbet och resten av kvällen. När klockan var runt sju blev huvudvärken värre och jag orkade inte ens ha tvn på längre. Så därav är jag uppe med tuppen idag. Har en galen magvärk (pga migräntabletterna) och har haft det hela natten så hoppas på att det blir bättre snart och att huvudvärken inte kommer tillbaka idag. Ska jobba ikväll och har inte tid med något sånt! hoppas hoppas!

Nu ska jag äta något...hoppas ni får en bra dag!

ni missar väl inte?



IKVÄLL 21.00

RSS 2.0