ooont!

Jag har fått så sjukt ont i nedre delen av magen. Det började igår, då stack det och högg som knivar i magen. Får hoppas på att det bara är bebben som borrar ner sig med huvudet och att det bara är ett tecken på att något börjar hända, annars vet jag inte va det är som gör så fruktansvärt ont :/

För övrigt så växer magen på och jag vill egentligen inte klaga men det börjar kanske bli liiiite små jobbigt med magen nu. Men samtidigt kommer jag nog sakna den också. Kommer inte ihåg hur det känns att inte ha så här stor mage :)
Men mest av allt vill jag ju bara att bebben väljer att komma ut snart så vi får gosa med honom eller henne!

Nu ska jag hoppa i säng och försöka sova ett par timmar innan det är dags för kisstime igen :)

nATTI Natti!


Här är magen i V.37+0

Freeeeedag!

Igen! A det känns som det är fredag jämt nu för tiden. Dagarna går så sjuuukt fort, hinner inte med alls :)
Gillar dock starkt att det är fredag, det betyder att karln tar helg och jag får sällskap hemma igen :) toppen de!

Just nu väntar jag på att han ska dyka upp från jobb. Vi ska äta wook och så har en fågel viskat i mitt öra att han har med sig godis och cola också! Jag har blivit en riktig godisråtta...eller så har jag kanske alltid varit det haha men jag skyller på graviditeten ;) Gott ska det bli!

Hoppas ni får en mysig helg och att ni tar hand om alla mammor på söndag :) det förtjänar dom! jag ska baka en jordgubbstårta till min ;)


2 veckor!

Nu är det inte långt kvar hörrni! Igår var det exakt 2 veckor kvar tills plutten är beräknad! tok spännande nu! Det är såå nära att jag inte kan förstå det alls. Tyckte jag nyss kissade på den där stickan och nu är vårat hjärta snart här! :)

Det händer inte så mycket mer just nu än att fixa det sista här hemma och bara vänta på att plutten vill komma ut :) Ska försöka njuta av den här sista tiden och lugnet också för det kanske inte blir så mycket av det om ett par veckor :)



Liiite skillnad va?? Första bilden är från i början av graviditeten, då hade jag bara en liiiten kula. Nu däremot har den vuxit en heeel del haha

mysdag

Å va varmt det har varit idag! helt sjukt!
Jag har spenderat dagen men bästa Lianda. Vi har solat på hennes gård sen gick vi till pizzerian för att köpa med oss mat som vi sedan åt på hennes balkong, hur mysigt som helst i solen!

När jag kom hem så fanns det lite att fixa med så jag och karln har satt upp tavlor på bebben (ultraljudsbilder i 3D). Vi har även gjort rent akvariumet, vilket man drar sig för varje dag. Är ju såå trist men måste ju tyvärr göras.
Så nu kan jag bara slappa i soffan hela kvällen och känna mig nöjd med den här dagen :) skööönt!


grillning

Idag har det ju varit galet härligt ute. Så därför åkte jag och älskling iväg till landstället för att grilla! hur mysigt som helst! Har varit en toppendag! Desvärre blir man ju galet trött av att vara ute en hel dag så nu känns det som att jag snart somnar sittandes :) Är nog lika bra att krypa ner i sängen och sussa :)
Hoppas ni haft en mysig dag i solen!








baka baka liten kaka

Idag har jag bakat rulltårta! Den blev överraskande nog bra! Kan hända att jag råkade dutta på lite för mycket sylt, men det är ju inte hela världen ;)

Jag börjar bli lite smått galen av att gå hemma nu. Har ju fortfarande tokont i foten så jag kan inte göra så överdrivet mycket heller. Men imorgon e mammsen ledig så jag tänkte försöka halta ner på stan me henne. Ska hämta ut skötväskan som jag beställde förra veckan :)

Nu ramlade karln in här, dags att fixa middag! :)

V. 36

Japp, nu är det nääära. mindre än 5 veckor kvar nu tills h*n beräknas titta ut :)
längtar ihjäl mig!

Idag har jag mest sovit. Har börjar sova så dåligt på nätterna pga att jag vaknar varje gång jag ska vända på mig. Kan inte sova på rygg för då domnar hela kroppen av. Så då får man helt enkelt ta en tupplur på dagen, vilket resulterar i att man blir helt seg i huvudet resten av dagen och kvällen. Haha, aldrig blir man nöjd :)

Nej nu ska jag se till att fixa ihop lite mat, är galet hungrig!



lilla hjärtat! vi längtar så mycket efter dig!

RSS 2.0