Halloween

Vad ska ni göra för kul ikväll? De känns som att alla har planer och ska iväg på alla möjliga fester.
Jag ska ägna kvällen åt tvn och nya skräckfilmer! hoppas dom är riktigt riktigt läskiga...älskar skräckisar! :)

Det är tänkt att jag ska träffa Lianda och Sofie också för att dricka en cider och snacka skit men just nu känner jag mig så seg så får se om jag orkar röra på mig mer idag :p

HAPPY HALLOWEEN DÅ ALLESAMMANS

jobb o jobb igen

Varför ska man alltid jobba när man har lust att gå ut och ha kul?! trött på att jobba helg, vill vara ledig och göra vad jag vill jämt! suck, bara en vecka kvar tills jag kan ut o ha kul då...nedräkningen börjar nu. Hoppas det går fort!

trevlig kväll på er! dansa åt mig me ;)

förskylning på G?

Det är meningen att jag ska sitta bänkad i soffan o kolla på Gi Joe just nu, men jag ledsna och hamnade framför datorn istället :p

Jag har haft ont i halsen i flera veckor nu och det känns som att jag är på väg att bli förskyld varje dag, men det bryter liksom aldrig ut och det retar mig! Igår mådde jag skit dåligt. Jag hade halsont och världens huvudvärk så därför trodde jag att nu änligen blir jag sjuk så jag kan bli frisk någon nång, men icke. Nu känns de bättre igen. Jag ska nog gå till farbror dokorn och göra en hälsoundersökning. Japp! jag ska boka tid imorgon...tror jag.

Jag ska iaf hasa mig in i sovrummet snart och krypa ner i sängen. De lär inte dröja länge innan jag somnar

God Natt

jag har kommit på

att clowner är väldigt obehagliga. Det spelar inge roll om dom finns med i en skräckfilm, barnfilm eller på cirkus. Dom är lika läskiga för det. Undra om det kan ha o göra med att man såg DET ett antal gånger när man var lite och skrämde upp sig själv. Hur som helst så är dom riktig creepy och jag skulle inte vilja träffa på en på väg hem från krogen en lördagkväll!


har man inget bättre för sig så...

kan man ta en tråkig bild på sig själv...med väldigt dålig kvalitet



...

Det är så tomt här hemma, vill ha tillbaka min lille plutt

två timmar kvar

tills vi ska vara hos veterinären....vill inte det här :(

besök 2

Imorgon har vi fått en tid hos veterinären i Roslagstull. Det är nu andra gången vi åker dit med Rex. Jag tror inte han har någon mer chans att överleva. Han har blivit så mager och han vill inte alls äta, han orkar inte ens vara vaken, plutten.
Det helt underbart att ha djur men det är så hemskt när dom blir sjuka och man måste avliva dom.
Som det känns nu så vill jag aldrig mer skaffa djur.

Jag skulle göra vad som helst för att ha honom kvar. Jag vill bara att han ska bli frisk, min lilla plutt!


som varje söndag...

så är det nu dags för One Three Hill! yes!

vad är klockan?!

Herre gösses. Blev lite förvirrad nyss. Min klocka på mobilen var 12.20, sen när jag satt mig vid datorn så var den bara 11.20. Då slog de mig att det faktiskt är oktober och att det möjligtvis kan vara så att man skulle ställa om klockan i natt. Det hade jag verkligen ingen aning om så tur att man inte skulle upp och jobba, då hade jag garanterat dykt upp en timme försent! haha


mat mat mat

Är så galet hungrig nu! Det känns som att magen vänder sig ut och in just nu. Vi ska precis laga mat, snitzel med krocketter, bea och rödvinssås yammi! De ska bli tokgott.

Lille Rex har bara legat och sovit idag. Han har knappt öppnat ögonen. Det ser inte så ljust ut för honom just nu. Imorgon måste vi bestämma om vi ska åka och avliva honom, lille plutten :( Vill ju bara att han ska må bra nu.

Nu ska jag hjälpa Daniel med maten
hej så länge!

God morgon




fredag

Den här fredagen betyder mys framför tvn. Snart börjar cirkus möller. Det verkade kul på reklamen, så får se om det är något att se :)
Jag är galet trött idag, har inte gjort något vettigt idag förutom att jobba. Så nu ska jag fortsätta vara slö o inte göra någoning förutom att glo på tv då förståss! :)

fredagskramar!


snart så!

yapp yapp, snart är det helg! Det ska bli så jäkla underbart!

jag har längat så mycket efter min lediga helg och jag har verkligen förtjänat den! jag ska ha det så bra jag bara kan...och ta hand om min lilla plutt Rex här hemma som forfarande är jättesjuk :(
Jag är lite sugen på att gå ut en sväng imorgon eller på lördag, men jag vill inte lämna min lilla sönöt ensam hemma, är så orolig för honom hela tiden. Imorgon ska vi försöka tvångsmata honom så mycket det bara går för han har inte käkat ordentligt på väldigt länge.

Börjar jobba om 7,5 timmar så kanske lika bra o sova nu då
natti natt

sjukling här hemma

Våran lilla skäggis Rex har blivit jättesjuk. Han har knappt kunnat röra sig idag. Så vi fick ringa veterinären och fick en tid imorgon. Jag hoppas verkligen att det finns något att göra så han blir frisk igen. Antagligen har han kalkbrist, stackarn :(


min lilla plutt

filmtips

Den här filmen är verkligen värd att se, det rann tårar inte bara en gång kan jag säga!




värme tack!


Någon mer som fryser? Jag bor i hyreslägenhet och här är det galet kallt varje dag. Det drar från fönstren och balkongdörren och det finns ingen värme på något element. Ska de få vara så? Nä jag ska minsann skicka iväg ett litet klagomejl!
Att frysa är bland det värsa som finns...tur att jag har fått låna mammas element, tack för det! :)

Undra om det finns något spännande att se på tv ikväll. Det ska undersökas!
Ha en trevlig kväll mina vänner!



Ullared tur o retur

Igår var jag vaken nästan ett dygn.
Vi åkte kl 3 på morgonen och var hemma vid 23 på kvällen. Jag shoppade alldeles för mycket onödigt känns det som, men det gör inget ;)
Jag trodde att de skulle finnas mer fina kläder och mer av allting igenligen, men de var helt ok och resan var riktig rolig! Tack för de tjejer!

Idag har jag haft ont i halsen och är hängig som tusan, vill verkligen inte bli sjuk :/
Ska nog lägga mig i soffan och kolla på någon bra film






busungar





Dessa charmtroll hälsade på idag! :)



äntligen

Nu: one three hill :)

ska det vara så här?

Är det ens tillåtet att ha så här tråkigt på en fredagkväll? Jag är ju dessutom ledig imorgon. Borde inte jag vara ute på stan o svira då?
Nä varje gång jag vill hitta på något så finns det inte en enda människa som har tid med mig. Jag ska skaffa mig nya roligare vänner som har tid att umgås!




fullspäckad dag

Marknad idag i lilla Norrtälje. Jag tänkte inte gå ner först men sen gick jag dit med Lianda en stund. Den har ju blivit så liten men jag tycker ändå att det är mysigt med marknader. De gör inget att alla trängs och sliter, det hör ju liksom till.
Efter marknaden gick vi förbi systemet för att inhandla helgens godheter :) Sedan drog vi till pizzerian och käkade kebab, gott som tusan men nu är jag mätt som en... Jag som inte ens åt kebab för en månad sedan. Har alltid trott att det har varit äckligt men det stämde ju inte alls.

Nu känner jag mig så shleeten så de ska bli galet mysigt att lägga sig i sängen och kolla på tv. De är ju fullspäckat med program ikväll! :)


22.57

Jag kom nyss hem från en filmkväll med brorsan. Vi såg mindhunters. Har sett den en gång innan upptäckte jag men den är bra.

Nu är det bara en vecka kvar till våran resa ända bort till Ullared, längtar riktigt mycket för det ska bli grymt kul! Tre tjejer på roadtrip och massa shopping, kan det bli bättre? ;)

Imorgon börjar jag kl 7 vilket är alldeles för tidigt, så det är väl lika bra att gå o sova då

Puss o god natt!


lycka









nytt o gott

Jag har sån lust att lära mig laga massa god mat. Jag är inte så dukig på att komma på nya maträtter och jag vet varför, jag är helt enkelt för lat. Så fort jag får fram sidan recept.nu så stänger jag ner igen. Jag är ganska bra på att misslyckas med mat jag aldrig gjort därav får Daniel jämt fixa middagen. Det brukar bli bäst så. För även om han sa att han knappt visste hur en ugn funkade när vi träffades så lagar han jäkla god mat! Kan dock bli lite enformigt eftersom min käre pojkvän inte äter något som simmar eller flyger :)

Men nu har jag bestämt mig och ska bli bätte på att klura ut roliga recept. Ska nog ta o fixa en egen receptbok med egna bilder t.o.m Det skulle vara kul. Nu lag jag ribban lite högt men de är alltid bra! ;)


något i den stilen kanske?
:)

ny vecka

Nu är det alltså måndag? De känns som kanske Torsdag. Jag har inte riktig koll på dagarna när jag jobbar helg så tur att man har ett schema att gå efter. De var ju inte direkt som när man gick i skolan och hade stenkoll på dagarna eftersom man alltid längade till Fredagen. 

Nu sitter jag o slöar framför datorn och kollar samtidigt på Färgan3. De är kul att se hur folk beter sig på fyllan och gör bort sig. Det finns verkligen skumma människor i världen haha. Men tur det så man har något att skratta åt.

Imorgon är jag ledig och syrrans kille fyller år så då blir det kalas! Jag verkligen älskar att vara ledig, de ska bli riktigt skönt!







snipp snapp snut...

så var den helgen slut!

Hoppas ni har haft en mysig helg. Jag börjar känna mig lite dåsig så ska nog lägga mig och det ska verkligen bli underbart att sova!
Imorgon väntar jobb igen, som att inte helgen var nog. Men det är bara fyra timmar så de är Ok

Sov gott!




mys

Nu blir det varmt fotbad och ensam mamma söker




det var det

Äntligen är jobbhelgen över. Herre jösses vad underbart! Det är så skönt att veta att man har en ledig helg framför sig nu. Härligt!

Trots att jag gått upp tidigt flera dagar och är trött så är jag galet rastlös... Jag skulle ut o gå med Jezzlan o Louise, men vädret är ju inte det bästa direkt så hopppar nog över det.

Nu måste jag komma på något att göra, orkar inte sitta still!


min kväll

Består av mys i soffan till absolut ingenting att se på tv... Ska nog leta upp någon bra tjejfilm. För jag kan ju inte sitta o glo på Mr Beans jul en fredagkväll, det funkar ju bara inte...



middag för en


:(

Det finns dom som klagar när deras karlar är borta en vecka eller bara några dagar. Men mitt karlskrälle åker utomlands och jobbar med jämna mellanrum och är då borta oftast två veckor eller mer. Nu har han varit hemma i två månader i sträck och det är inte ofta det händer.
Men nu är det dags igen. Det var planerat att han skulle åka imorgon, så ringer dom från hans jobb och vill att han åker nu ikväll. Vi som hade planerat att ha myskväll med film och paj. Det är inga glada miner när han åker iväg.
Jag får helt enkelt se fram emot om två veckor när han kommer hem igen!

Nu ska jag gå och kramas me honom innan han åker

ATM


RSS 2.0