Gott Nytt År!


nytt år snart då

snart är det år 2010 mina vänner.  Vad ska ni hitta på för skoj imorgon?

ta vara på tiden tillsammans

När det händer saker och när man läser att någon plötsligt försvinner från sin familj så börjar man fundera väldigt mycket.
För det första så tänker man så klart på dem som drabbats, men sen tänker man (i alla fall jag) på hur det skulle vara om det hände just mig. Jag tror inte att man kan förstå hur det skulle vara och kännas om någon man älskar bara försvann hastigt.
Jag vet inte hur jag skulle kunna gå vidare om det tex hände Daniel något. Men det kan verkligen hända vem som helst när man minst anar. Så ta vara på tiden med dem du tycker om och älskar!





måndag igen då

Det är svårt att hålla reda på dagarna när man jobbar jämt och speciellt när man jobbar helg. Men idag är det i alla fall måndag...tror jag. Jag har bara jobbat fyra timmar idag, lagom långt pass. Nu sitter jag och väntar på att Daniel ska komma hem
Jag har insett att han kanske kommer hem sent idag så i väntan på att han dyker upp ska jag kolla på The City och baka tänke jag. Jag har inte så mycket ingredienser hemma så de får nog bli sockerkaka och wienerstänger!




imorgon är jag ledig! härligt!





just nu...

...hemma hos oss pågår matlagningen för fullt





God Jul

Hoppas ni får en mysig julafton mina vänner!


dan före dopparedan

Imorgon är det julafton men det känns verkligen inte som det. Kanske för att man jobbar nästan varje dag så man inte hinner känna efter. Men ikväll ska jag slå in dom sista julklapparna och lyssna på julmusik så det blir lite julstämning :)

Jag sitter just nu och väntar på att Daniel ska komma hem från jobbet så vi kan åka och köpa det sista inför imorgon. Längar till julafton som ett litet barn, det är ju bara såå mysig med julen!

Nä nu ska jag ta tag i disken!


4 advent

Fjärde ljuset är tänt! :) myys!


julshopping för fulla muggar

De har varit en del flängande i affärer men nu är jag äntligen klar med alla julklappar. Det blev en hel del klappar iaf även om vi inte skulle köpa så mycket i år. De blir väl lätt så när de är så många man ska köpa till.
Daniel har stängt in sig i köket just nu och slår in julkapparna som är till mig och gissa om jag är nyfiken! :p
När han är klar med klapparna ska jag sätta på julmusik, tända fjärde ljuset och slå in alla mina. Sedan är det bakning av kakor som gäller!
Fullt upp just nu allså, men det är bara mysigt med julstök! :)

Skriver lite mer senare ikväll!





änligen helg!

Den här helgen är verkligen efterlängtad! Det ska bli så skönt att vara ledig i två dagar. Jag kommer ha fullt upp hela helgen känns det som. Men det ska bara bli roligt. Ska köpa klart julklapparna, julbaka, julstäda, slå in alla julklappar, sätta upp julgranen och mycket mer! :)

Jag är så trött så jag har inte så mycket intressant att skriva igenligen, så är nog lika bra att gå o sova så man vaknar skaplig tid imorgon.

Sov Gott allihopa!

Sol och snö

Idag är jag ledig. Det är helt underbart härligt. Det är tänkt att jag ska storstäda hela lägenheten idag men trots att jag varit uppe sen klockan nio så har jag inte kommit igång ännu. Så får se hur de blir med det :)

Igår vad det lucia och min syster med familj, mamma och min brorsdotter Carolina kom hit och åt och fikade, supertrevligt!
när dom hade åkt kollade jag på luciatåget på tv och precis när dom satt igång att sjunga så började det snöa utanför fönstret, mysigt! Jag har allitid älskat lucia. De är sån mysig stämning!

Nä nu ska jag nog sätta igång o göra någon nytta innan karln kommer hem och stökar ner innan jag ens hinner börja städa ;)

Så här ser det ut utanför mitt fönster idag...mysigt med snö!








Idol ja...

Jag har inte sett mycket av idol, jag tycker bara det är roligt att se uttagningarna när folk gör bort sig. Men var tvungen att se vem som vann iaf. Mig kvittade det och det lät ju bra när han som vann sjöng. Men jag fick panik av att hans flickvän aldrig gick av scenen! Tyckte de var pinsamt...för hennes skull då alltså :)

Nog om Idol. Idag har jag varit och grattat brorsan som fyllde år i veckan. Gick en prommis med deras hund Shakira. Hon är för underbar den hunden. Hon är såå snäll och en riktig knähund. Jag skulle verkligen vilja ha en hund, typiskt att man ska vara allergisk.

Nu ska jag burra ner mig under täcket i sängen och kolla på tv innan jag ska sova, jobb imorgon igen. Men på Måndag är jag ledig. Då vill jag göra något kul, det blir antagligen att handla klart alla julkappar.

Hoppas ni får en trevlig kväll...och ni som ska ut och svira, svep en drink åt mig också! ;)


ledig dag

Dagen började väldigt segt. Jag kom inte ur morgonrocken förens kl två. Men sen tog jag mig i kragen och gick och hälsade på Mickis och hennes syster Lisa. Dom hade bakat kakor, så vi satt och fika och tjejsnacka. Super trevligt! :)

När jag kom hem var jag duktig och lagade jättegod pannbiff. Jag fick inspiraion av tjejernas bakande så jag slängde ihop en kakdeg innan maten och dom vart rikigt goda. Det blev speciellt uppskattat av karl här hemma :)

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på tv. Man blir så seg av det här vädret så man vill helst av allt bara sova känns det som.
Hoppas eran dag har varit bra!

Lite bilder från dagen:












im back

Jag glömmer hela tiden bort att blogga. Men jag kommer på det lite då och då iaf :)

Vi har precis käkat chili con carne. Det var första gången vi gjorde det och det blev riktigt bra.
Men nu är jag så mätt så jag knappt kan röra mig vilket känns mindre bra hehe

Idag jobbade jag ett kort pass så jag har hunnit med en hel del idag för en gångs skull.
Mickis kom förbi idag för att tjejsnacka några timmar och dricka thé. Väldigt trevligt! Sedan hann jag plocka mossa till min adventljusstake också. Plus att julgardiner har åkt upp i köket. Jag är alltid sent ute med julpysslet men de gör inget, varför ha så brottom ;)

Det är redan andra advent nu...snart är det julafton!




ledig dag

Idag var det tänkt att jag skulle sätta upp julstjärnorna i fönstren men det gick åt pipan. Bilen står precis framför förrådet och den vägrar starta. Så får inte ut sakerna. Suck, men fick i alla fall en stjärna av mamma idag som jag har ställt i köksfönstret och så har vi fixat en ljusslinga på balkongen. Det är ju alltid något ;)
Här får ni två bilder med den sämsta kvalitén :)


Tack snälla mamma för sjärnan!


Den ena ljusstaken som inte är färdig ännu, men första ljuset är i alla fall tänt ;)



RSS 2.0