vill ha!



Om jag inte var allergisk så hade jag haft en sån här! Helig Birma heter dom och är helt klart världens finaste katter. Dumma allergi!

snabba cash!

Ikväll blir det middag och bio med tjejerna! Jag, Lianda, Sofie och Jessica ska gå o se snabba cash. Jag har hört att den ska vara bra så hoppas på det! :)
Men först ska vi beställa mat och äta hemma hos Jessica! Det ska bli grymt kul!
Nu ska jag göra mig iordning (även om det inte är lika kul att göra det när man ser ut som f..n i hövvet)

Hoppas ni får en bra kväll för det ska fasiken jag ha! ;)





besviken

Jag blev verkligen inte nöjd! Jag skulle ha ljusa slingor men det blev mer rött än innan. Det syns knappt att jag gjort något med håret, föruom mer rött då! Ne, jag får bleka det själv i helgen isället och blir inte det bra så blir jag mörkhårig igen!
Å vad jag inte är glad just nu!

frissan

Om två timmar har jag tid hos frissan! Jag är less på mitt hår och vill ha förändring. tänke bara lägga i några ljusa slingor så de blir nog inte så väldigt stor förändring ändå. Jag har aldrig färgat håret hos en frisör jag inte känner förut så det ska bli lite spännande! hoppas det blir bra.

Nu: smink!

surprise

Denna hade dampt ner i mitt brevinkast när jag vaknade :)


Älskar er underbara ungar!





Devin

Joline

Evelynn

ATM

Nu sitter jag här mitt i natten och äter vaniljglass, mackan väntar i toastern. Ska det här föreställa mitt nya nyttiga liv??
Ne, jag har inte tid att blogga, nu ska jag äta och kolla på my name is earl! ;)



redo för jobb!


sov problem

Vad gör man när man är trött men endå inte har någon som helst lust att gå och lägga sig??
Bara tanken på att gå och sova känns hur trist som helst, men det finns verkligen ingenting vettigt att göra uppe.
Onödiga problem man har

jag för tillfället

ingen bra start på dagen...

Jag vaknade kl 6 imorse av att jag hade världens migrän! Jag hade ont i huvudet redan när jag gick och lag mig men det brukar alltid gå över under natten när man har fått sova. Så det var bara att ringa jobbet och förklara läget. Migränabletten funkade iaf till slut och jag kunde hasa mig iväg till jobbet någon timme försent, dumma huvud!
Väl framme vid jobbet fick jag så nedrans ont i magen och har haft det konstant hela dagen!
Det har verkligen inte varit min dag idag, hoppas på att jag mår bättre imorgon helt enkelt.

Den här helgen gick väldigt fort, vilket är toppen eftersom jag redan längtar till nästa, då är jag nämligen ledig och det är alltid uppskattat! :)

Vad har ni haft för er i helgen? tell me!

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara vila hela kvällen lång!
Ni missar väl inte Johan Falk kl 21.00 ikväll?... tänkte väl det! ;)




hemmafru

Jag har yrat runt här hemma idag och ägnat mig åt att städa, tvätta och fixa hela dagen. Sista tvätten är i tummlaren nu sen är det bara disken kvar...och lite annat stök. Ska bli skönt när allt är klart så man bara kan dega framför tvn!

Vad har ni haft för idag?

Onsdags mys

Idag slutade både jag och Daniel tidigt, men kändes inte som att man fick ut något av det, tiden går så fort och endå har man inte gjort något vettigt. Längtar verkligen till våren nu! :)

Jag ägnade lite tid till mig själv idag. Badade fotbad och gjorde en ansiktspeeling, hur skön som helst! Så nu känner jag mig som en ny människa ;)

Imorgon är jag ledig och jag har fundera fram och tillbaka på om jag ska åka in till storstan och shoppa. Är galet shoppingsugen men känner inte att det är särskilt nödvändigt. När jag är på sånt här shoppinghumör slutar det bara med att jag antingen kommer hem med massa onödigt som jag ångrar sen, eller så kommer jag hem utan någonting och då blir jag puttrig för att jag inte hittade något. Vilka löjliga problem man har va?! haha
så nej det är nog bäst att hålla sig hemma!

Nu väntar en blåbärgspaj i ugnen! Dags för filmmys!



jag har testat...

Proviva Shot! med hallon och svartvinbärsmak. Hur god som helst är den! Den ska vara bra mot magen och för mig som älskar svartvinbär så är det här en 10 poängare!


toppenLördag

Vilket toppenväder hörrni!
Jag vill bara ut ut ut! Jag ska nog hoppa in i duschen och sen gå en riktigt lång promenad, om jag får med mig mitt lata karlskrälle ;)

Jag har fortfarande kvar julgranen och lite tomtar här hemma. Men imorgon ska det bort! Det ser inte lika mysigt ut längre när solen kommer fram mer och mer och dessutom är julen slut för länge sedan, nu vill jag bara ha sommar och värme!



mer inredning

Jag är ju som sagt galen i inredningsprylar. Jag kan inte få för myckett av det helt enkelt. Det är så kul att kolla runt på olika sidor och hitta massa fint som man blir inspirerad av.
En sida som jag tycker är jättemysig är Alvas hus som har mycket fina prylar helt i min smak :) så om du gillar lantlig inredning så är det garanterat något för dig! ;)


klicka på bilden och kika på allt fint dom har ;)





Göteborg

Nu har vi precis åkt från Göteborg och är på väg till Trollhättan. Sedan ska vi åka vidare hem igen.
Det är så mysigt att åka på roadtrip, det borde göras oftare. Det är nog dags att dra med tjejerna på något kul snart. vi får styra upp något hörrni! :)

Vi har åkt förbi ett antal Ikea på vägen och det känns riktigt jobbigt att åka förbi utan att få gå in och shoppa lite. Hoppas på att Daniel är snäll och offrar en stund så jag får stilla mitt shoppingberoende lite någonstans på vägen, vi åker ju som sagt förbi några stycken :p

Det är ju fredag idag, jag är ledig i helgen och har lust att göra något kul så något skoj ska jag nog komma på!
Vad gör ni idag?

värdelösa läkare!

Idag gick jag tidigare från jobbet för att hinna till sjukhuset eftersom jag hade läkartid kl 14. Kände mig hur duktig som helst för att jag faktiskt har tagit tag i saken och bokat en tid. När läkaren har ställt någon enstaka fråga och lyssnat på hjärta o lungor så säger hon bara: - jag vet fakiskt inte vad det kan vara och kom tillbaka om de blir värre.
Sen tyckte hon jag skulle prova tabletter för sura uppstötningar. Men herre gösses, jag har inte problem med magen!
Det är likadan precis varje gång man går till en läkare i Norrtälje. Alltid säger dom att man ska komma tillbaka om det blir värre. Men va fan, man går väl dit för att man har ont och mår dåligt! borde inte det räcka?! Man ska tydligen vara dödssjuk för att få någon hjälp i den här stan. Hon förstörde min dag garanterat! Tack för det!

Nu till något roligare! Om någon timme eller två ska jag dra till Göteborg. Daniel ska iväg på ett jobb och jag är ledig imorgon så jag hänger på! Jag älskar roadrips!
Kommer förmodligen ha internet i lastbilen så jag återkommer senare

Bye!

inreda

Jag har kollat runt på lite olika sidor med inredningsprylar. Det finns såå mycket jag vill ha, men jag får inte plats med allt. Jag behöver en större lägenhet med andra ord! eller varför inte ett helt hus, de skulle inte vara så dumt! :)
Jag tycker de är grymt kul men inredning och jag älskar scabby chic stilen! synd då att man inte kan göra vad man vill pga av plats. Men lite får man ju allid plats med;)






jobba jobba jobba

känns som att jag inte har något liv just nu. Det känns som att jag inte gör något annat än jobba. Därför finns det inte så mycket roligt att skriva om på bloggen heller.
kom hem för 1,5 timme sen och imorgon ska jag upp 4.45 för att gå till jobbet igen. Men jag är iaf ledig fredag, lördag o söndag. Det ska bli underbart härligt!

Nu ska jag kolla på något avsnitt av my name is earl, sen in i duschen och vidare till sängen!

Sweet dreams

aj aj aj

Vad är det för fel på mig? jag har ont i hjärtat varje dag :( På måndag är det jag som ringer läkaren och jag går inte därifrån förens dom har hittat felet!

Jag o Daniel har kollat på halva American gangster. Jag uppäckte att jag redan har sett den och jag är inte på tip top just nu så jag går nog o lägger mig istället.

Sov Gott!

raggare

Här hemma lagas det mat för fullt just nu. Det är raggmunkar på menyn idag. Det tar sin lilla tid att göra, men de blir tok gott varje gång! :)

Bäst att hålla lite koll på pannan kanske... jag återkommer senare!



RSS 2.0