överrakning

Daniel kom hem från två veckors jobb utomlands i söndags. Jag är inte så mycket för alla hjärtans dag, tycker att man kan ha sina egna dagar som man bryr sig om varandra istället. Men i månags när jag kom hem från jobbet Hade Daniel dukat upp med tacos och levande ljus och på bordet stod dessa fina blommor :) han är för underbar ibland min karl! ;)


tanden sitter kvar...

än så länge iaf :) Hon limmade fast den. den var ju inte helt lös, den gick att vicka på lite, men den har garanterat flyttat på sig. Men enligt tandläkaren, som för det första inte kunde svenska ordenligt, så hade den nog varit så hela tiden men jag borde ju veta själv om den flyttat på sig! Sedan sa hon att vävnaden var lite trasig. Så får se vad de blir av det hela. Jag går inte tillbaka till den tandläkaren iaf!
Varför har jag alltid sån otur med allt? Det löser väl sig till slut hoppas jag

Nu ska jag diska!


bara jag kan lyckas

Jag har så ont i min tand! Igår skulle jag äta en godis samtidigt som jag skulle säga något till Daniel. Då råkade jag fastna med framtänderna i underkäken på något konstigt vis och vipps så var ena tanden lös! Blir så arg på mig själv. Vem mer än jag kan lyckas med något så korkat? Det ilar och gör ont konstant :(
Jag ringde iaf tandläkaren idag och fick en tid imorgon. Jag är galet rädd för att dom ska dra ut den och sätta dit en porslinstand eller något. Vill jag verkligen inte! Hoppas de löser sig, och slutar göra så frukansvärt ont snart.

Daniel ska steka pannkakor till mig nu när jag mår som sämst, han e snäll han :)
Hoppas jag kan tugga bara utan att slita ut en till tand! ;)

nytt från igår!





Lördag

Idag har jag, Daniel och mamma varit på Thuns. Jag trodde det skulle vara större än va det var. Fanns inte så mycket att kolla på direkt men jag kom hem med ett par skor (därför jag ville åka dit) och en jättefin klocka till sovrummet! bilder kommer imorgon!
Det var dessutom kul att komma iväg från Norrtälje en stund. Är så fruktansvärt less på den här hålan just nu.

Igår hade jag och Lianda filmkväll med godis. Alltid lika kul att umgås med mina härliga vänner! Synd bara att det händer allt för sällan pga att man jobbar om varandra för jämnan. Men till sommarn tjejer så ska vi smida planer och åka på massa roadtrips! :)

Jag och Daniel sitter och kollar på Avatar här hemma. Blev ett litet avbrott för hans telefon ringde, men nu ska vi fortsätta kolla!

Hoppas ni får en trevlig kväll!!

någon

som vill börja träna med mig?


bara så ni vet...

...så är dom väldigt lika. Andreas Carlsson från Idol och Gary Sinise från CSI NY


RSS 2.0