Mammas dag

Idag är det mors dag, det är riktigt sommar toppen väder ute och nu ska vi till landstället o äta jordgubbstårta! Tok somrigt :)

Tråkigt när vännerna försvinner

Har tänkt på hur många av mina vänner jag inte umgås med längre. Vissa som man umgicks med varje dag träffar man nästan aldrig längre och ändå bor alla i lilla Norrtälje. Varför ska man sluta umgås bara för att man träffar en karl? Ska man aldrig kunna träffa kompisarna på en lördagkväll pga att dom måste sitta hemma med karlslokarna hela tiden? Jag har också pojkvän, men man kan slita sig från dom för att ha en kul kväll med kompisarna. Jag har ledsnat, ska skaffa nya vänner!...som har tid att umgås

Ursäkta bitterheten, men blir såå trött!

Avskyvärd matta!

Idag fick jag hem min matta som jag beställt. Blev tokglad över det. Men det varade inte så länge för när jag kom hem var de inte alls den färg som jag hade tänkt mig att det skulle vara :( Inte alls en rättvis bild av den på internet! Det är väl bara att skicka tillbaka den, men nu blev jag ledsen suck.
Efter jobbet har jag haft filmkväll med mamma och bror o nu ska jag väl sova så man orkar jobba hela helgen lång. Typiskt att det ska bli fint väder när jag jobbar! Men kul för alla er som är lediga iaf! :)

Trevlig helg allihopa!

la la la Ayooo

Milow- Ayo Technology... har fastnat som bara den i mitt hövve


Vill inte sova

Nu e jag hemma igen efter en supermysig filmkväll. Tack tjejer! :) Det vart två filmer: Failure to launch och Patrik 1,5. den var rolig faktiskt så fick skatta en hel del iaf! :)
Jag känner verkligen inte för att gå o lägga mig. Det beror nog på att Daniel inte är hemma och det kommer kännas så tomt i sängen :( Men jag antar att jag måste sova snart iaf.
imorrn ska jag ta en låång sovmorgon för sen ska jag jobba till 01.30 på natten. Urs, inte min grej att jobba så sent!
Sov gott allihopa!

Filmkväll!

Så va man ensam igen :( D har åkt utomlands på jobb väldigt mycket senaste månaderna och det är inge kul alls. Är ju såå galet tråkigt att va hemma själv! Men ikväll är jag bjuden hem till Mickis för en filmkväll me tjejerna. De ska bli kul :) Jag är sugen på att se en tok rolig film, en sån som man skrattar så tårarna sprutar av. Finns nog inte så där väldigt många såna filmer, eller så har jag bara missat dom. Har ni något tips på bra filmer?
Igår åkte vi in till Uppsala för att kolla runt på Ikea där. Har bara var där en gång innan men den var Ok. Föredrar ändå kungens kurva. Man kunde ju tro att hela Norrtälje hade tagit sig till uppsala för att strosa runt på ikea. Träffade på en hel del kända ansikten :)
jag kom hem med ett överkast, kuddar och två hyllor till badrummet. Det var inte rikigt tänkt att jag skulle köpa det men jag är shopping beroende! hehe
Nu ska jag städa undan i lägenheten innan jag drar iväg!
Bye

Trevligt besök

Nu har jag fått fin besök av min vän Linn! Jag som hade gett upp hoppet om den här dagen så kommer hon och gör mig på bra humör igen! :)
Nu ska vi umgås o snacka skit! jag återkommer senare!

Måndag...

... tråkväder, ledig, rastlös

Tacogratäng

Yammi! Nu har vi precis ätit världens godaste tacogratäng! Det är ju Lördag så då måste man ju lyxa till det lite :) Var tänk att vi skulle göra blåbär o hallonpaj oxå, men både jag o D är så mätta så de får vänta tills imorrn.
Längtar tills den här helgen är över, gillar inte alls mina jobbar helger. Vill ju vara ledig då. Men nästa helg, då ska vi kolla på bil, de blir skoj! :)
Nu ska jag leta upp någon rolig film!
Trevlig kväll!

vill ha vill ha...

...massa saker just nu! Vill fixa lägenheten, shoppa en helt ny garderob, en utlandsresa, en bil. Listan kan göras huur lång som helst känner jag just nu! Varför kan man inte bara få allt man vill ha? fast då kanske det inte skulle vara lika kul när man vet att man kan få allt o köpa allt man vill ha jämt. Men lite lyx skulle inte skada just nu.
På lördag kanske jag och D ska åka o kolla på en bil! :) Jag behöver absolut ingen bil just nu, men det skulle va så kul och jag behöver öva på min körning, som e lite knakig, eftersom jag aldrig kör något. Hittar jag någon duglig bil så blir det roadtripps för hela slanten i sommar! :)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen o sen sova!
natti natt!

Matdags

Nu har äntligen älskling kommit hem från jobbet. Han står just nu o lagar mat till mig, sötis! Jag kom just på att jag bara har ätit en fralla o lite yoggi idag så e tok hungrig! Då passar det toppen att ha en karl som kan laga mat :)
Nu ska jag springa o duka!

Härliga onsdag

Idag är jag ledig och det är bara toppen härligt! :) Gick upp tidigt idag och jag har redan hunnit umgås med mamma i två timmar och snart så ska jag kolla senaste avsnittet av The Hills! Har följt den serien hur länge som helst men jag ledsnar aldrig... drama drama drama! :)
Det blir nog en hel del sola på balkongen idag oxå, om det inte blåser allt för kallt. Känns bra att gå upp tidigt när man är ledig, man hinner ju göra så mycket då.
Nu blir det frukost!
                                                                         

Så var det måndag igen

I lördags var det som sagt personalfest. Den var helt ok. Lite tråkigt bara att det enda jag fick till middag var lite salladsblad och två små rostbiff skivor. Man fick ju endå betala en del för middan liksom. Men är man allergisk och bortglömd så!
Ska klaga på jobbet! hehe Men för övrigt var det skoj! med lite cider, dans och roligt folk så blev det en kanon kväll! :)
Vid halv ett nån gång knatade jag hem och när jag nästan var hemma så såg jag något springa framför mig. Efter att jag lyckats fästa blicken så såg jag att de var en stor grävling!! Jag är galet rädd för såna! han sprang under Pizzerian och stack fram nosen när jag gick förbi. jag var tok rädd! Dom kan ju anfalla och biter väldigt hårt har jag hört. Urs o fy!
Idag ska jag jobba några timmar på kvällen, så skönt att vara ledig på dan!

Nu ska jag ta o städa hela lägenheten!
puss o kram



Äntligen helg!

Nu så var det Fredag igen då. Härligt! :)
Kom hem från sthlm för ett par timmar sedan. I kassen fick jag med mig ett par jeans (välbehövligt!) en svart tröja (alldeles för dyr, men otroligt fin!) örhängen och en tunika som jag tänkt ha imorrn på personalfesten. Men jag e inte så nöjd med den, känns inte alls party. Så imorrn får jag hasa mig ner till norrtäljes lilla centrum o ta en runda på hm och hoppas att jag hittar något där!
Vad ska man hitta på resten av kvällen då? Karln kollar på hockey och jag börjar bli rastlös. Hoppas den är slut snart så vi kan kolla på film istället. Mycket mer intressant enligt mig! :) Vad gör ni för roligt ikväll?

Trevlig helg!

Pizza time!

varken jag eller Daniel orkade laga mat idag...så det vart pizza. Ska försöka äta nyttigt, iaf i veckorna, men de sket sig idag. Men de va så gott så det gör inget :p
Nu har vi hittat dosan till Tv.n som vi ska ha i sovrummet, så ikväll kan man ligga nerbäddad i sängen och slöa framför tv.n Gud så mysigt!
På lördag är det personalfest och jag vet inte alls vad jag ska ha på mig. Jobbigt det där. Det är ju inge kul att gå ut om man inte känner sig bekväm med kläderna. Så på fredag blir det nog en sväng in till Shlm för att leta rätt på någon party topp! Tänke första ha klänning. Men har nog gett upp de för man har ju forfarande kritvita ben :)
Nu ska jag kolla på roomservice!

Tina gumman!

Idag fick jag veta att jag ska få bli gudmor till min vän Tinas bebis som kommer i vinter :) Gud så glad jag blev! Är tok glad för din skull gumman!! Grattis!
Längtar tills jag oxå får en liten knodd :) Det skulle va så mysigt med en liten plutt här hemma. Men samtidigt är jag så lat av mig just nu så det får nog vänta ett tag.
Det är lite små tråkigt just nu känner jag. Inget kul på tv heller. Ska hoppa in i duschen o sen sova tror jag

Tok trött

Det är helt galet så trött jag är. Skulle va så skönt att bara gå o lägga sig nu, men känns ju lite tråkigt på en lördagskväll. Mamma, moster o hennes man  va här nyss o fikade. Det är alltid kul med besök! Det händer alldeles för sällan hos oss tycker jag. Så mina kära vänner,kom över på fika oftare! :)
Nej nu ska jag o D försöka hitta någon vettig film o kolla på sedan ska jag sova!

RSS 2.0