1 Advent

Den här helgen har inte varit mycket att hurra för. Har bara varit jobb precis hela tiden. längtar verkligen till nästa helg då jag är ledig.
Då ska jag nämligen åka och hälsa på min älskade Tina som har fått komma hem nu med sin lilla dotter! Det ska bli såå roligt! :)

Det är första advent idag men jag har inte hunnit fixa någonting här hemma, det får bli imorgon. Bättre lite för sent än aldrig ;)
Jag ska jobba hela dagen imorgon också så de är väl bäst att lägga sig och sova då. Vill bara att den här helgen ska ta slut för imorgon kommer Daniel hem igen! :)

Sov Gott allihopa!


Torsdag

Idag har jag varit o flängt på stan lite. Fick med mig en jättefin ljuslykta och prylar till min adventljusstake som jag ska fixa i helgen.
Förutom det har jag inte hunnit så mycket mer än att laga mat. Dagen gick så fort.

Jag är galet nyfiken på hur det går för Tina med hennes lilla Nellie. Men vill inte ringa och störa dom, men imorgon måste jag nog göra det iaf ;)

Nu ska jag kolla på The Hills sen bums i säng!

sleep tight!

lilla Nellie är här!

Precis innan jag skulle börja jobba fick jag ett mms med en bild på lill tjejen! Å så underbart söt hon är! jag kunde inte sluta kolla på bilden. Jag är så glad för deras skull som fått en liten plutt. Jag längtar verkligen till den dagen jag får en liten, dom är ju såå söta :)
Det blir att åka till shlm så fort jag är ledig och kika på min lilla guddotter :)

Imorgon jobbar jag kort dag, sedan ska jag springa ner på stan för att fixa lite julpynt. De är så roligt att stöka o dona, älskar julen!

Nu ska jag hoppa i säng så jag är pigg till imorgon!

Natti Natt







25 november

Idag ska min vän Tina få sin lilla bebis. Hon skulle höra av sig så fort hon kunde och jag är såå nyfiken på hur det har gått!! Hoppas hon hör av sig snart! Lycka till gumman! de kommer gå jättebra! :)

Själv ska jag snart iväg till jobbet så börjar få lite brottom nu märkte jag. Så det får bli ett längre inlägg ikväll istället.

chaoo!

Lördag

Och det är strålande sol ute. Tyvärr känner jag inte för att gå ut eftersom huvudvärken forfarande vägrar ge sig. Blir galen på det här snart så på måndag är det jag som ringer farbror doktorn. Ska be om en hälsoundersökning och hjärnröntgen!

Det var tänkt att jag skulle ut och ha kul ikväll men det blir nog att sitta i mammas soffa o äta godis istället. Det kommer bli mysigt och säkert bättre för huvudet :)

Nu ska jag äta något sen ska jag bara lata mig hela dagen!

Bye!


satans migrän

Jag har haft ont i huvudet sen igår. Jag fick slänga mig i säng direk efer jobbet igår och idag har värken varit kvar hela dagen fast mildare. Jag hatar när jag får så här. Det kan hålla på i några dagar och inga tabletter i världen verkar hjälpa. Jag hoppas verkligen att det är bättre imorgon. För då är de nämligen filmkväll med girlsen som gäller! Det ska bli galet roligt!

Nu sitter jag och väntar på att syrran ska häma upp mig. Vi ska till Statoil och köpa godis till lille Devin som ligger hemma och är jättesjuk. Stackars plutten, han var sugen på godis och det är klar att han ska få det om han är sjuk! :)

Nu ska jag nog klä på mig då

Sov Gott

middag med tjejerna

När jag gick i högstadiet så var vi fem tjejer som alltid umgicks, dessa tjejer ska jag äta middag med ikväll! Vi har alla känt varandra sen vi var små men vi träffas allt för sällan allihopa samtidigt. Sist var det tre år sedan så det ska bli rikigt kul att träffas!
Först ska jag gå o sova någon timme och hoppas på att min huvudvärk som jag har haft precis heeela dagen ska släppa.

Hoppas ni får en trevlig helg!

God Natt

Jag har lyckats hålla mig vaken längre än jag trodde, men nu blir de en dusch sen bums i säng!




hemsk natt

Jag är väldigt hungrig just nu! men det finns ingenting hemma som jag vill äta. Och jag orkar verkligen inte gå till affären. Typisk

Natten till idag kan ha varit en av dom värsta. När klockan var halv tolv hade jag lagt mig i sängen, jag hade svårt att somna redan från början. Jag kanske somnade efter en halvtimme. Sedan vaknade jag minst en gång i timmen tills jag skulle kliva upp. Varje gång jag vaknade så trodde jag att jag hade försovit mig och varje gång upptäckte jag att det bara hade gått en timme sen sist. Sista gången jag vaknade så var klockan 04.20 och det var då 20 minuter tills jag skulle upp. Der kändes som att jag hade varit vaken nästan hela natten och det kändes inte som att jag ens hade somnat. Det har känts idag att jag inte har sovit. Jag har haft huvudvärk hela dagen och nu börjar jag bli riktigt trött, får nog bli sängen snart!
Först ska jag rota igenom frysen en gång till!

snipp snapp snut...så var den här dagen slut


Idag lagade älskling wook. Jag hade sötsur sås i min, vilket inte är så lyckat till wook. Jag mådde mest illa av maten.
Om några timmar ska jag upp till jobbet. Det blev lite ändringar så jag ska jobba öppning imorgon. Inte så kul att gå upp halv fem på morgonen, men härlig att sluta tidigt!

Imorgon drar Daniel till GBG i två dagar så då får jag vara själv hemma. urs o fy, det gillas inte!

Nu ska jag dra mig in till sovrummet och krypa ner i sängen, ögonlocken börjar bli lite tunga nu känner jag

sov gott mina vänner!


inte göra någonting dag idag

Idag är både jag och Daniel lediga. Hur perfekt som helst med tanke på att jag ska jobba hela helgen lång och att han ska åka utomlands för att jobba nästa vecka. Än så länge har vi inte gjort någonting vettigt. jag har legat i sängen och kollat på tv sen klockan 9 imorse. Jag känner mig galet slö idag, men vill ändå göra något så nu ska jag ta mig en dusch sen blir de nog en sväng ner till vårat mini centrum.

Vad ska ni göra idag?

BH party!

Snart bär det av till Rimbo och hem till Sofie. Där ska det nämligen vara bh party och jag har hört rykten om att det ska serveras en drös med onyttigheter, så det kan man ju inte missa ;)

För övrigt så är jag så trött efter middagen att jag knappt orkar hålla ögonen öppna, men de går nog över snart hoppas jag!

Dags att fixa ordning sig lite då kanske så att man inte ser ut som ett lik bland folk! :)

trevlig söndag på er!


ny färg?

jag funderar på att göra ljusa slingor...vill förändra lite men kan inte bestämma mig. Ljust eller mörkt, mörkt eller ljust?

lyckad kväll!

Nu har tjejerna precis gått. Det blev jag, Lianda och Sofie som såg film o tjejsnacka. Hur mysigt som helst! tack för en trevlig kväll tjejer!
Imorgon kommer Tina o hennes kille på besök, det ska bli så roligt o se henne igen!

Karln är nere på stan o pimplar öl så han kommer väl hemranglandes snart. Jag avskyr öl och även lukten av det, så de ska bli väldigt roligt att sova bredvid en karl med ölandedräkt hela natten. Men det är bara att stå ut, imorrn är de min tur att lukta alkohol! :)

Nu ska jag sova, de ska bli grym härligt för nu känner jag att ögonlocken börjar bli lite tunga.

Hoppas att ni haft en lika bra kväll som jag! ;)

yes! snart helg

Bara en dag kvar o jobba nu sen är det ledig helg! guu så härligt de ska bli!
Jag brukar inte ha så mycket planerat när jag väl är ledig men den här helgen är fullspäckad vilket känns underbart! Jag känner på mig att det kommer bli en toppenhelg! yes! ;)

Imorgon ska jag, Lianda, Sofie och Jessica ha mysig filmkväll med chips, morötter o dip. Och på lördag ska jag träffa Tina som snart ska få sin lilla flicka. Det var ett tag sedan jag träffade henne så det ska bli grymt roligt! Hon har säker fått en jättestor härlig bebismage nu! å jag ska ju bli gudmor så jag längtar riktigt mycket tills lillpluttan dyker upp :)
Senare på kvällen blir det utgång med Gutte, det ska faktiskt bli kul att gå ut, det händer ju inte så ofta.

Nä nu e det dags att sova så man orkar jobba imorgon, det är full ombyggnad på jobbet så det är lite kaos just nu, men det kommer nog bli jättefint det där! Det behövs verkligen lite uppfräschning!

Sov så gott mina vänner!




Ny design?

Jag vill ändra och fixa med min blogg. Det är inte så roligt att skriva när sidan ser så dålig ut. Även fast jag har gått media utbildning i två år så är jag inte duktig på det här. Jag har glömt bort precis allt känns det som. Jag tror att om jag fixade sidan så skulle jag också skriva mer i bloggen.
Någon som möjligtvis är duktig på detta?

Nu:

mys i soffan med chokladbollar och skräckfilm! :)


RSS 2.0