Ledig dag

Idag sov jag hur länge som helst, vart så seg att  jag skulle kunnat legat kvar i sängen hela dagen. Men de var bara att pallra sig upp för mamma skulle komma o hämta mig. O som alltid när jag o mamma träffas så bar de av på shoppingrunda :) Köpte två jätte söta grodor som jag ska ha i mina blommor på balkongen i sommar. O så råkade jag få med mig två bikini överdelar hem oxå. Jag som hade gett mig själv shoppingförbud resten av månaden. Men är super nöjd ändå!  :)
Ikväll ska jag o mamma kolla film, o då måste vi ju så klart förbi Flygis o köpa godis o cola ;)

Ensam o Övergiven

Så har karln dragit utomlands på jobb igen då. O här sitter man hemma helt själv o tråkar. Är ledig imorrn o har ingen aning om vad jag ska hitta på, men de löser sig. Bara skönt att vara ledig från jobbet o inte göra någonting om inte annat. Ska nog ta en lååång promenad imorrn, jag som ska börja mitt nya bättre liv med motion o träning. Kan ju vara bra att börja imorrn då kanske :)
Nu vart klockan över tolv men jag har inga planer på att sova än på ett tag. Har så svårt för att somna när D inte är hemma. Blir så ensamt o tomt :(
Så nu ska jag leta upp en film bland alla tusen i hyllan!

shopping shopping

Ja idag vart de shopping för fulla muggar. Hittade två presenter till syster iaf som tur va, en vart jag faktiskt lite avis på :)
Norrtälje är ju en väldigt liten stad men jag o mammsen lyckades springa runt i olika affärer hur länge som helst. Vi startade vid tolv o jag var inte hemma förens vid halv sju! galet! :) så någon solning vart det ju inte tyvärr. Vi får ta igen det nån annan dag Jenny.
Börjar jobba 5.30 imorrn så nu e de dags o sova om jag ska orka ta mig upp. De är fredag imorrn oxå så hoppas på att något skoj ska hända! :)

Natti!

Ledig imorrn!

De ska bli så härligt o vara ledig imorrn. Jag e så shoppingsugen just nu o då passar de ju bra att man fått lön så man kan göra något åt det! :)
Imorrn ska jag o mammsen gå på jakt efter presenter till min syster yster som fyller år på lördag. Har ingen aning om vad jag ska hitta på men de löser sig alltid.
Efter det ska jag möta upp Jenny o så ska vi gå o sola :) härligt härligt!
Nu blir de Greys!

Dags o sussa

Det har varit en tuff dag på jobbet o jag e mör i hela kroppen så de ska bli såå skönt att få krypa ner i sängen.
Imorrn ska jag ta en promenad till sjukgymnasten å få fler övningar till mina onda axlar o nacke, jag måste verkligen börja träna! de e nog den främsta anledningen till att jag får ont jämt, e ju så fruktansvärt klen :p men de ska jag nog ta tag i snarast...hoppas jag :)
Ne nu orkar jag inte hålla ögonen öppna mer o när jag vaknar imorrn vill jag ha vår! så de så! :)

Zzzz...


Vill ha vår nu!

När ska våren komma? har väntat länge nu men vintern verkar aldrig vela ge sig.
Va ute en sväng till affären o trodde jag skulle blåsa bort,  men jag kom hem  välbehållen o nu har jag varit duktig o diskat :)
Ska ut i blåsten igen för att ta mig till jobbet. Är avis på alla som får vara lediga idag, har verkligen ingen lust att jobba, men blir nog bra bara man kommer igång.

Trevlig Tisdag!

Helgen gick för fort...

Är nyss hemkommen  från en heldag i sthlm. Man blir helt slut av att knata runt i alla affärer o att åka hit och dit, men lyckades få me mig två plagg hem iaf :) o de e mycket för mig.
Men jag undrar över en sak...varför måste dem envisas med att sätta larmet mitt i ryggen på tröjor? Fick nyss syn på ett hål i mitt nyinköpta linne, urs o fy!

Nu ska jag kura ner mig i soffan o kolla film :)

Natti

o så har även jag skaffat mig en blogg

Har min andra lediga helg på rad, såå underbart att va ledig.
Nu har jag och pojken varit tillsammans i 2 år. De firade vi med tok god middag på restaurang och snart ska vi kolla film. Bra avslut på dagen innan de är dags o burra ner sig i kudden.

sov gott

RSS 2.0