Sista dagen hemma

Imorgon flyttar vi... Det känns tråkigt att lämna den här lägenheten samtidigt som det ska bli så skönt att flytta o börja om :) Kommer nog bli toppen det här!
Så idag händer inte så mycket mer än att packa klart det sista sen ska jag iväg o jobba hela kvällen lång. Känns mindre roligt med tanke å att jag har lite kvar o göra här hemma.

Dags o sätta igång då antar jag!

Hoppas ni får en toppendag mina vänner!

spark spark

Bebben bara sparkar o sparkar. Men det känns bra för då verkar det som att han eller hon mår bra iaf :)

I helgen händer det inte så mycket...det är min jobbhelg och då brukar det inte bli så mycket annat än just jobb. Ungefär 1 timme in på passet idag hade jag så fruktansvärt ont i fötterna att jag inte kunde tänka på annat. Fanns inte så mycket annat att göra än att ta av sig skorna o stå i bara strumporna o ta betalt av gästerna haha Fy sjutton! Fick sluta tidigare som tur va sen var det bara raka vägen ner på stan o köpa inlägg till jobbskorna. Hoppas verkligen att det ska bli liiite bättre imorgon, känner mig som en gammal tant med miljoner krämpor! :)

Nu har älsklingen fixat ihop tilltugg...skinkrullar med ost och sparris! gott gott! :)

Ha en toppenhelg!


mitt lilla hjärta!

Å det var så kul att få se plutten i magen igen! med tanke på alla ultraljud jag har gjort nu (5 stycken totalt) så märks det verkligen att bebben blir större. Så söt :)
Bebisen levde loppan som vanligt och verkade må toppen. Hon kunde inte hitta något fel alls och sa att han/hon var jättefin. Kul att höra! Men jag vill inte ta ut något i förskott, mycket kan hända på vägen, så hoppas bara på att allt ska gå bra nu!!
Längtar som en galning efter våran lilla skrutt!

Nu ska jag ta mig i kragen o krypa ner i sängen. Daniel är på väg till GBG just nu. Känns inte alls kul att sova själv. Det var ett tag sen nu och jag har börjat vänja mig vid att han alltid är hemma. Hoppas jag kan sova nu, tönt som jag är haha men jag har ju i alla fall bebben i magen som sällskap :)



nu blir det mat!

Nu ska jag och Daniel leka kockar. Vi ska fixa ihop något gott med fläskfilé och pommes..mums!!
Just nu snickrar Daniel ihop en egen marinad och den luktar galet gott! :) det kurrar i magen kan jag säga.

Imorgon gäller det! Ännu ett ultraljud. Är nervös som bara den, men det ska ändå bli så jäkla skönt att få rätsida på allt med veckor mm. Hoppas framför allt att allting är bra med plutten där inne!
Önska mig lycka till! ;)

Nu ska jag hjälpa till med maten

Friday!

Då var det fredag igen då. När man har varit hemma från jobb ett tag så vet man knappt vilken dag det är, så att det är helg märks inte så mycket, förutom att karln är hemma förståss :)

Idag har jag haft en heldag tillsammans med Lianda. Vi har tjejsnackat i flera timmar och käkat pizza ;) det var väldans trevligt!

Lägenheten vi var och kolla på igår var helt okey så vi har bestämt att vi tar den!! Så om drygt tre veckor så bär flytten av...några hus bort bara. Det ska bli skönt med ett extra rum och framför allt ska det bli helt underbart att slippa våra idioter till grannar som vi har under oss! :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och dega. Så ska jag vänta på karln som förhoppningsvis kommer hem med päroncider som jag har dille på just nu. Är galet sugen på det hela tiden...alkoholfri off course ;)


Ny lägenhet?

Imorgon ska vi kolla på en 3.a lite längre bort bara...hoppas den är fin!!! :)
spännande spännande...

tjockismage



Här växer det så det knakar :)

Nytt år

Då var det äntligen slut på det här skitåret!
Det har på ett sätt varit mitt livs bästa år eftersom jag fick reda på att vi ska få en liten bebis och att jag ska bli mamma. Men förutom det så har det mest bara varit skit faktiskt, så hoppas på att det här året blir bättre!



RSS 2.0