bills bills bills

Urs, det är verkligen inte kul att betala räkningar. Tror jag ska sluta med det och shoppa för dom pengarna istället...det är ju mycket roligare :)

Jag , Lianda och Sofie ska ta en roadtrip till Ullared den 13.e Det är tänkt att vi ska köra ner på natten...shoppa för fullt hela dagen och sedan köra hem igen. Det tar ju minst 6 timmar dit så får se hur det slutar. Men det ska ialla fall bli jäkla kul! :) Hoppas ingen somnar bakom ratten bara.

Nu ska jag lägga mig och slöa i soffan tillsammans med min älskling!

matdags

Nu har jag stått o stekt raggmunk i säker en timme känns det som. Nu ska vi sätta oss o äta...o hoppas på att det är ätbart ;)
Snart är de Idol oxå o de går ju inte att missa!


tack tjejer

...för en trevlig kväll!
Vi var ett gäng tjejer hemma hos Jezzlan som käkade skräpmat o glodde på Idol. Hur mysigt som helst :)

Imorgon är jag ledig. Ska jobba på söndag igen så jag ska verkligen se till att ta vara på dagen imorgon, slappa med andra ord!

Jag var inne i Sthlm idag och shoppade loss. Ska visa lite bilder på fynden senare.
Gick till en frisörsalong och klippte mig idag också. Det var första gången i hela mitt liv jag blev klippt av någon jag inte känner. Mamma har alltid klippt mig tills jag började frisörubildningen och då blev man ju klippt av kompisarna där. Så det var lite spännande :) Jag hade bara tänkt toppa lite men nu åkte en stor del av håret av känns det som. Så nu känner jag att jag lika gärna kan klippa någon page frisyr...skulle va ju vara snyggt. Det finna ju allitd löshår liksom.

aja, nog om hår och frisyrer...nu ska jag gosa ner mig i soffan!

trevlig helg!

090925

Jag vet, det är galet att vara uppe den här tiden när man är ledig. men nu är det fredag och lönen har kommit in på kontot...då väntas shopping för hela slanten! :)

Snart bär det av till storstan!

Återkommer senare


nu så

Jag har vari på powerwalk med Jenny. Nu blir det mys med idol och sallad! yes nu kör vi!

Lördag kväll

Jag har allid varit en nattuggla. Men nu för tiden lägger jag mig vid tio på kvällen.
Är det sånt som händer när man blivit gammal?

nu: sängen


Grattis till världens sötaste lilla tjej!

Trodde aldrig jag skulle komma hem från jobbet. Det har varit galet mycket hela kvällen. Nu är jag helt slut och ska sova. De ska bli sååå skönt att vila benen!

Imorgon ska jag åka och fira min systerdotter Joline som fyller 2 år idag (igår blir det ju nu ser jag) Så det blir full rulle imorgon också!

Nu: sängen!


helg??

Jag känner inte alls någon lycka över att det är helg. Det är bara jobb jobb o jobb som väntar mig. Jag som dessutom avskyr att jobba kväll, har så klart fått stängning hela helgen lång!

Jag längar redan till måndag så jag kan få vara ledig. Det är inge kul med dom här perioderna man bara är less på allting, speciell på jobbet. Men det blir nog bra snart igen!

Nu ska jag hoppa in i duschen o göra mig redo för att vara trevlig mot dryga gäster... yes!



mys i soffan

Nu mina vänner är det tid för Idol! Uttagningarna är så klart bäst. Att så många människor lyckas göra bort sig så i tv, det är ju bara för roligt!


sådär ja!

Nu har jag o Jenny power walkat! Det känns hur skönt som helst efteråt... så nu har jag köpt pan pizza. Ja man kan ju inte vara nyttig och duktig jämt ;) Jag äter nästan aldrig pizza så jag unnar mig det idag när jag har varit så dukig och gåt i en timma hehe

Nu väntar maten!

ciaooo!

herrejösses

Är riktig trött. Man blir rätt sliten av att gå upp halv fem på morgonen.
Men nu har jag äntligen slutat så nu väntar jag på att Jenny ska bli redo så vi kan sticka iväg på powerwalk!
Längtar redan tills jag kommer hem igen så jag kan dega i soffan framför tvn :)

Ne... dags att röra på sig!

Återkommers senare om jag inte somnar i soffan ;)


mys middag

Idag har jag varit ledig och det var inte helt fel. Jag har bara tagit det lugnt och haft det hur bra som helst :)
Jag tog en tripp till solariumet för att få lite färg, men det gjorde tydligen ingen skillnad.
Sen har jag haft mys middag nere på stan med min Jenny. tack för det gumman!
Har tänkt på att det verkligen är helt dött nere på stan så fort affärerna stänger. Till och med på sommaren. Iaf fiken borde ha öppet längre så kanske folk vågar sig ut så det blir lite liv och rörelse i lilla Norrälje.

Nu ska jag sova för imorrn ska jag upp 4.30 igen för att jobba. jippi!

Sov Gott

vitt bländande leende

Imore (vid 11) mötte jag upp Jenny å lilla Liam för att gå en promenix. Jag har bestämt mig för att börja gå en powerwalk varje dag nu. Och imorrn bär det av till affären för att inhandla nyttigheter minsann!

Just nu sitter jag o kollar runt efter någon stans att bleka tänderna. Men som med allt annat så kan jag aldrig bestämma mig. Men jag ska nog hitta något för nu är det dags att jag gör något å mina missfärgade tänder! Någon som har bra tips på bra tandläkare?

Idag firar jag min lediga dag med att jobba några timmar. Jag skulle igentligen vara ledig idag och imorgon, men men

Vad ska ni göra för skoj idag?




sjukling?

urs o fy! Jag känner mig verkligen inte på tipp topp just nu. jag har ont i halsen, huvudet o nacken o känner mig seg. Känns som att jag börjar bli förskyld.

Snart kommer Tina hit på besök. Det ska bli kul att träffa henne. De var ett tag sen och nu ska jag få se hur mycket magen har växt! Har en liten present till lilla bebisen i magen. Det är en jättesöt rosa handduk med öron och svans på och rosa Hello kitty vantar. Längtar tills lilla tjejen ploppar ut :)

Nu ska jag proppa i mig en ipren o hoppas på att bli piggare!

45 minuter kvar

Nu är det inte långt kvar på min födelsedag. Det har vai lite småt stressigt här hemma idag. Jag var som vanlig lite sent ute med att fixa allt så när gästerna plingade på så var varken mat eller tårtor klara. Men det slutade bra iaf och nu är jag rikigt trött.
Jag fick många fina presenter idag. Tack så mycket för det! :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa!

Bjuder på några bilder från middagen igår


















den drinken smakade hostmedicin, men den var god i slutet...därför drack jag två




12 september

Det känns inte alls som att jag fyller år idag. Men det kommer ju folk hit på tårtkalas sen det ska bli kul!

Igår var det hur trevligt som helst. God mat, trevliga vänner och goda drinkar. Enda negativa på hela kvällen var väl igentligen våran servitör som jag inte alls gillade. Trodde det var meningen att gästerna som faktiskt ska äta maten ska bli nöjda, men tydligen var det viktigast att kocken blev var nöjd. (ja jojje jag är fortfarande irriterad på honom och kan inte släppa det)
Hur som helst så vart de en toppenkväll tack för det allihopa!

Nu ska jag börja städa undan här hemma sen ska jag fixa mat o baka muffins o tårta!


PARTYYY!

Ikväll gäller det! Om ett par timmar ska jag och några kompisar ut och äta på restaurang och dricka drinkar. Det ska bli hur mysigt som helst! Jag är sällan ute så det ska bli galet roligt. och med underbara vänner så kan det ju inte bli annat än lyckat ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag börja fixa iordning mig. Jag har en förmåga att alltid börja sminka o fixa precis innan jag ska gå. Men nu jäklar ska jag vara i tid!

Jag är faktisk lite pirrig i magen för imorgon. Nästan så där som när man var liten. Det är dock mindre roligt att åldras. Tänk på det ni alla 14 åringar som vill bli 20. När du väl är där så går det bara (fort) utför och du kommer önska att du var yngre igen, så njut av "fjortisiden".

Nä nu e det dags!

Ha en bra kväll!

äntligen!

Imorrn e jag ledig! som jag har längtat! känns som att jag har jobbbat i en hel evighet...i sträck. men det blir inte så mycket sovmorgon imorrn för jag ska upp tidigt o träffa mammsen. Vi ska handla massa gott som jag ska bjuda på när jag fyller år! Det kommer en del folk och det ska bli rikigt kul :)

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorrn!
Natti Natt

snälla bloggen...

gör så att alla människor stannar hemma idag, för jag orkar inte med jobbiga gäster på jobbet!

lördagen den femte september

har precis käkat pankakor med glass! Nu står Daniel och diskar, det gäller ju att sätta karln i jobb ibland :)

Jag är galet trött efter snart en veckas jobb. men nu är det bara två dagar kvar sen har jag ju iaf ledigt EN dag. Jag stupade i säng när jag kom hem efter jobbet men nu är jag liiite piggare och ska snart kolla på film. Tänke se baksmällan, har hört att den ska vara bra. Sen blir det nog till att sova. Min lördagkväll blir nog inte mer spännande än så. Men nästa helg då blir de party hela helgen. då är det nämligen någon som fyller år...jag börjar verkligen känna mig gammal när jag tänker på att jag redan fyller 23. Kan inte förstå vart tiden har tagit vägen. Jag var ju för tusan nyss 16!! snart kommer kramperna!

Nä nu blir det till att agera soffpotatis!

Ny vecka tack

Jag hade verkligen besämt mig för att jag ville ha bordet och det kändes helt rätt (även om Daniel verkligen inte gillade det) då hade dom så klart inte bordet i den storleken jag ville ha. Typiskt!
Så var det även igår när jag hade bestämt mig för att köpa en bil vi såg dagen innan. När vi kom dit för att provköra så var den så klart såld! Det verkar helt enkelt inte vara min turvecka och det retar mig verkligen. men men bättre lycka nästa gång hoppas jag.

Jag o Daniel har precis käkat en god middag och nu ska vi lägga oss i soffan o kolla på skräckfilm. Älskar skräckfilmer så hoppas den är bra!


vill ha!

nu ska jag till jysk o shoppa...har hittat ett bord som jag vill ha :)

zombiiii!!

Lyckades nog sova iaf två timmar i natt innan jag skulle upp halv fem imorse o jobba. Är galet trötter nu så somnar snart på tangenterna. Nog lika bra o slumra någon timme eller två!
Återkommer!

Zzz

RSS 2.0