varmt

Idag kan vara den varmaste dagen i sommar, och jag ska så klar iväg o jobba snart. Urs o fy! Det är så galet varmt på jobbet oxå så man håller på o svimma! :(
Men imorrn är jag ledig iaf och då ska jag sola för hela slanten!
Hoppas ni får en bra dag i solen!

fredagsmys

Nu har jag och D tryckt i oss pizza, jag är så mätt så jag rullar fram. Snart ska vi ta oss till affären så vi kan fylla på kylskåpet. Det är jobbigt att handla när man är så mätt, då vill man inte köpa någon mat alls.
Sen orkar jag nog inte göra något mer idag. Blir nog mys framför tvn resten av kvällen.
Hopps ni får en mysig fredagkväll!





Härligt att vara ledig

Det har verkligen varit toppen att vara ledig i tre dagar och det har varit toppenväder! Imorrn är det jobb igen, hela helgen lång. Vill vara ledig när det är så härligt väder. men snart är de semester och jag längar tok mycket!
Vi kom nyss hem från mamma där vi har varit och monterat ihop ett nytt handfat och underskåp. Det vart jättefint och imorrn åker badrumsskåpet upp. Mamma kommer bli så glad när hon ser hur fint vi har gjort till henne :)
Nu ska jag gå o sova för jag ska upp halv 5.
Sweet Dreams!

Ny kamera

Den här har jag fått av min underbara älskling! Så nu blir det nog fler bilder till bloggen! :)


Solbränd

Jag fick nog alldeles för mycket sol idag. Är röd överallt så imorrn får jag nog sitta i skuggan hela dagen. Men det var super härligt att få sitta o sola hela dagen :)
Våran bebis Rex sitter just nu o sover på väggen i terrariumet. Han är så sööt! o så liten. Verkar jobbigt att hålla fast i väggen så där, men han har det hur bra som helst! :)
Nu blir det film!

besök

Igår kom min brorsdotter Carolina hit och ska stanna till på torsdag. Idag har vi knatat runt på stan och jag har hittat massa fint jag vill ha! gick in på fröken knopp där har dom så mycket fint. Älskar blommor och vill ha hur mycket som helst hemma. Mår bra av att se blommor varje dag :)
Nu sitter vi o kollar på Alvin och gänget sen ska jag mysa med Rex :)


Carolina kollar film

Ny familjemedlem

Jag och D fick ett litet ryck idag så vi åkte in till Bromma och fick med oss den här lilla krabaten hem :)

                                           
Vi vet inte rikigt om de är en tjej eller kille ännu men vi har döpt den till Rex :) Hur söt som helst och om 6 månader så är den fullvuxen och mycket mycket större! en riktig tuffing! :)

Glass i stora lass

En varm sommardag är det ju tok mysigt att sitta i solen med en glass i handen! Har ni lust att kämpa lite för glass i sommar så har jag hitta en sida där du samlar poäng för att få gratis glass! När du samlat ihop tillräckligt med poäng skickas ett sms med en glasscheck till din mobil. Sen är det bara att visa upp den i affären så får du välja en GB glass! Om du tycker det låter skoj och vill bli medlem så gå in här och börja samla checkar! :)




Midsommar o grillning

Glad midsommar allihopa!
Idag har vi skruvat upp överhyllorna i vardagsrummet så nu börjar det se bra ut. Sedan var jag och D förbi mamma och åt världens godaste jordgubbstårta!
Just nu håller vi på att grilla för fullt på balkongen. Flintastek o potatissallad står på menyn! :) Ska nog ta o hjälpa till lite där ute!
Hoppas ni får en trevlig midsommar kväll!

kaos idag

Ja idag är det verkligaen kaos i lilla Norrtälje. Alla ska ut o handla allt tills imorrn. Jag kan inte förstå att just alla måste handla idag men så är det och jag har förberett mig för en galen kväll på jobbet. Men sen blir det lång helg och de ska bli toppen!
Vet inte riktigt vad som händer imorrn ännu, skulle träffa min kära vän Tiny men får se hur de slutar, men grillning blir det av något slag.
På dagen blir det iaf jordgubbstårta för hela slanten! Ingen midsommar utan mammas jordgubbstårta :)
Vad ska ni göra för skoj?
Nu e det dags att sminka på ansiktet o göra lite nytta!


Road trip!

Igår var jag ledig och fick åka med min älskling på en liten (som blev väldigt lång) resa till Jönköping.  På vägen hem blev vi stoppade av farbror polisen, han var riktigt rolig den gubben! Har nog aldrig träffat på en polis med sån humor förut...men så brukar jag ju inte träffa på dem så ofta heller :)
Hur som helst så var det tok mysigt att få umgås med killen hela dagen lång! så att vi kom hem mitt i natten gjorde inget :)
Nu ska jag koka nudlar o sen ska jag dra igång en storstädning här hemma!
vi höres!

Fredag igen

Japp nu e de helg igen! Tyvärr e det min jobbar helg, men det gör inte så mycket. Det är så tråkigt väder så man kan ju ändå inte vara ute. Den här fredagskvällen gick tok fort o nu ska jag krypa ner i sängen o kolla lite på tv innan jag somnar. Grattis till alla som tog studenten idag! Känns inte alls som det var var två år sedan jag tog studenten...vill tillbaka till skolan! Dom flesta kanske inte saknar skolan, men jag vill verkligen tillbaka. Gillade skolan. Där träffade man kompisarna varje dag och man kunde sitta o prata massa skit på lektionerna :p men men nu e man gammal o måste jobba o slita :)
Ne nu ska hoppa i säng!
Ta hand om varandra!

När ska solen dyka upp?

Nu e jag grymt trött på piss väder! Speciellt när man är ledig. Nu vill jag ha sommar, att de ska gå så trögt med det i det här landet! gaaah!!
Nu ska jag dra mig till affären och handla frukos. Karln ligger o sover för han har jobbat sen tidigt igår morse o kom hem för nån timme sen, lagom arbetspass...herregud.
Nej hit med solen nu så man blir lite gladare o piggare!

Äntligen hemma

Nu e jag grymt slut i benen, lite löjligt kanske efter att bara ha jobbat i 6 timmar men men. Nu sitter jag i min morgonrock med ett glas kallt iste och bara myser :)
Ska nog lägga mig och kolla på en rolig film innan jag ska sova, jag känner för att skratta lite!
Sov gott alla söta!

jobba jobba!

Idag skulle jag ha varit ledig men nu ska jag jobba hela kvällen. Har inte så stor lust med det fakiskt, men kunde inte bestämma mig för om jag orkade eller inte så jag sa ja, dum som man är och nu ångrar jag mig ju så klart.
Dags att börja fixa sig då!
Hoppas ni får en roligare kväll än vad jag kommer att ha! :)
Kram o puss

vart är världen på väg?

Har ni hört om den 15 åriga flickan som blev  mördad på en fest i Sthlm i fredags. En jämngammal kille och en flicka är misstänkta för mordet och dessa umgicks i samma kompisgäng. Vad är det som händer? varför mördar man varandra för små saker? Vad är det som går snett när man gör en sån sak? Vi människor kan vara så grymma och de är såna här saker som gör att man blir rädd för att skaffa barn själv. Det händer såna här sjuka saker allt för ofta. Stackars tjej, blir så ledsen när jag läser om sånt här.

Im soo happy!

Nu har vi äntligen monterat ihop tv bänken som vi köpt på Ikea idag. Nu är det bara överskåpet kvar, men det får D fixa imorrn när jag jobbar. Han är så duktig och jag är glad att han orkar med mig, jag som kan vara så jobbig när de gäller att bestämma mig för vad jag vill ha. Men vi kom hem med världens finaste tv möbler så jag är mer än nöjd!
Nu ska vi kolla på filmen taken...hoppas den är bra.

God natt alla söta!

myskväll

Nu ska vi kolla på en film och mysa med godis o coca cola yammi! Sen tror jag att det blir till o sussa för jag har varit tok trött hela dagen. Jag riktigt längtar tills jag får lägga mig under täcket!
Imorrn blir det nog en vända till Ikea för att köpa tv bänk och hyllor. Längtar tills vi får ordning här hemma, och nu e de på G :)
Hoppas ni får en riktigt mysig kväll! för det ska jag ha!

väntar o väntar

Nu sitter jag här o väntar på att karln ska dyka upp. Börjar bli riktigt trött nu, o hungrig. Vilken tur att jag har en sån underbar mamma som gjorde tortillas till mig som jag kan äta :)
Nej nu får du komma hem nån gång karl skrälle! :)


Tur med vädret?

Kan man ha sån tur att det börjar bli bättre väder. Nu börjar det bli blått o solen skiner! Å så roligt! Imorrn blir de ner på stan en sväng för att kolla in custom bike show, mest för att det inte finns så mycket annat att göra i lilla Norrtälje. Ska träffa Tina imorrn oxå, de ska bli hur kul som helst! Saknar henne och vill att hennes bebis ska pluppa ut snart så jag får bli gudmor! :) Nu sitter jag hemma o väntar på att älskling ska komma hem från hans låånga resa! Saknar karl skrället  nu! :)

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

Regn o rusk

vad har hänt med det fina vädret? Regn o kallt som tusan idag ju. Ne det här går inte för sig, imorrn vill jag se sol...mycket sol!
Idag efter jobbet  var jag o köpte en massa godsaker. Detta var det tänkt att jag skulle ha till att överaska min pojke med imorrn. Det var tänkt att jag skulle göra en super god frukost med jordgubbar och massa gott, så får jag reda på att han inte kommer hem förns imorrn kväll :( Det var surt! så nu vart jag ledsen o allt känns trist. Ska gå o sova o hoppas på en bättre dag imorrn istället!

Natti Natt

Täby shopping

a så har man shoppat idag oxå då...jag som "bara skulle följa med o kolla lite" hm aja blir ju aldrig så i alla fall! :)
Har haft en jätte mysig dag med Linn idag, tack gumman!
Har precis städat hela lägenheten nu o jag är hungrig som en björn men har verkligen tomt kylskåp..dags å ta sig till affären antar jag. Imorrn kommer älskling hem :) längtar som en tok efter honom!
Nu ska jag kolla på Greys!

RSS 2.0