Lördag

Nu ska jag ner på stan en sväng för att träffa en av mina bästa vänner Linn. Henne träffar jag allt för sällan nu för tiden!
Det ska bli grymt kul att träffa henne! :)
Kanske blir nån drink oxå. E ju ledig imorrn! :)

puss o kram!

Nytt!

Igår åkte jag in till sthlm efter jobbet. Jag mötte upp väldens bästa Mickis och sen vart de  shopping på hög nivå!
Kom hem med linnen, två  par skor och lite krims krams! Tack för en underbar dag på stan vännen!
Jag måste ha en kamera nu! den jag har nu tar kassa bilder så vill ha en ny liten som man kan ha med sig överallt. Vill ha en söt rosa. Får se till o fixa en sån snart! :)
Nu ska jag iväg till mamma o kolla på filmen Australia. Hoppas den e bra!

kramis

Städa o tvätta

Just nu håller jag på att tvätta för fulla muggar. Sen har jag disk o städning kvar oxå som jag hade tänkt hinna med idag. Får se hur de går med det eftersom jag ska upp halv fem imorrn o jobba, måste lägga mig tidigt.
Imorrn hade jag tänkt åka in till sthlm efter jobbet o shoppa kläder. Men så trist att åka själv o e lite sugen på att åka till Ikea oxå... kanske ska tvinga med mamma dit :p
Har varit såå grymt trött idag, trodde jag skulle somna stående på jobbet. Så längtar tills jag får krypa ner under varma täcket o sova :)

Nu måste jag ta ut tvätten!


Tråkig kväll

Nu sitter jag hemma ensam igen medans karln har dragit till spanien på jobb. Inte alls kul, saknar ju min pojke.
Har varit ute på powerwalk med Jenny. De känns så bra när man kommer hem efteråt. Då kan man känna sig dukig :)
Kommer inte hända så mycket mer spännande ikväll. Ska nog kasta mig i tv soffan nu o bara slöa...sköönt! :)

Trevlig kväll!

Muffins bakning

Just nu håller jag på att baka muffins för hela slanten! Hallon och blåbärsmuffins blir det. Jag har lovat min vän Johan på jobbet att jag ska baka till honom så nu hoppas jag att han blir glad imorgon! :)
Min älsklings kille sprang iväg till Flygis för att köpa coca cola till mig, sötis! Jag tror verkligen att jag blivit beroende av denna underbart goda dryck. Jag som inte ens drack cola för 2 år sedan. Hur som helst så kom han tillbaka med en bukett blommor! :) Jag som älskar blommor! Jag blev hur glad som helst! Tack för att du finns älskling! :)
Nu måste jag fortsätta kolla på du blir vad du äter :)

   mina läckra muffins:)


  o den fina buketten!

Härliga Tisdag!

Är precis hemkommen från en underbar stund i solariumet! Man har ju gått runt o sett ut som ett lik hela vintern nu, så känner att det är dags att få lite färg :)
Det har varit en lagom ansträngande dag idag. Slutade jobbet 15.15 sen har jag bara tagit det lugnt fram till solningen. Och snart är det dags för ett sista ryck för idag. Ska snart möta upp Jenny igen för en kvällspromenad! :) Sen blir det nog sängen som gäller, börjar känna mig lite trött nu.
Imorrn ska jag o D kolla tapeter. Hoppas det finns några härliga som man fastnar för. Är såå sugen på att äntligen fixa ordning ordentligt här hemma!

Nu måste jag kila! bye bye så länge

Söndag...

...Och jag har inte gjort ett dugg på hela dan. Det har varit väldigt skönt faktiskt. Vissa dagar orkar man bara inte någonting.
Jag och D råkade visst sova bort tre timmar av dagen också, vilket känns mindra bra, får ta igen det med att vara uppe länge ikväll istället! :)
Nu ska vi gå o handla så vi kan fixa lite mat!

Bye!

Detta råkade jag få me mig hem från H&M igår! :)


Godis i massor!

Nu har vi kommit hem från våran promenad. Det har varit tok mysigt väder idag, mycket folk och jätte varm. härligt! Vi har varit ute nästan hela dagen så nu var det skönt att komma hem. Mamma bjöd på påskmat sedan fanns det tid för lite shopping oxå! :)
Fick ett jättegulligt påskägg av mamma (gjort av keramik lr nåt liknande) med en rosett, jättegulligt! Jag hade redan spanat på dom innan och blev så kär så mamma va så gullig o gav mig ett. Tack snälla mamma!
Fick så klart massa godis oxå som ligger kvar hemma hos henne, så blir nog en promenad till för att hämta det senare. Man måste ju äta godis när det är påsk! helst så mycket man bara orkar :P

Upptäckte en massa härliga vårblommor idag!

Sol o vår!

Idag är jag ledig och det är sol o varmt ute! kan ju inte bli bättre! :)
Vaknade första gången innan åtta imorse, men bestämde mig för att sova vidare o nu ska vi snart äta frukost. Sedan bär det av ner på stan för att små shoppa lite och hoppas även på en god påskmiddag hemma hos mamma :)
Jag lämnar datorn för ett tag nu för att springa ut i vårsolen! :)

Glad påsk!

Tok gubbe!

På mitt jobb händer det väldigt ofta, faktiskt dagligen,att man undrar över hur folk kan bete sig som svin pga små saker.
Idag började en tokig gubbe skrika o gorma till en kille i kassan om "att han inte tänkte springa fram o tillbaka för att hämta sin mat för de va faktisk inte hans jobb". Men herre gud gubbe! du får väl hämta din egen jäkla mat!
Borde inte bli förvånad eftersom man träffar på alla möjliga galningar vare dag. Men kan bara inte förstå hur vuxna människor kan stå o skrika på ungdomar som gör sitt bästa. Annars kan man ju tro att det ska vara ungdomar och barn  som beter sig illa, men det är faktiskt till största delen vuxna. Skärp er! Finns för många galningar o ibland verkar de som att alla håller till i lilla Norrtälje.
Nu har äntligen älskling kommit hem, vi har lagat mat å nu ska vi mysa framför tv.n. Blev överlycklig när jag upptäckte att jag kände smak av maten, har inte gjort det på några dagar o de e ju såå jobbig, men nu börjar man bli frisk! :) :)

Sjukling

Urs! Nu har jag varit sjuk sen i fredags kväll o förskylningen vägrar ge sig :( Jag vill ju bara bli frisk nu! Jag har legat hemma hos mamma hela helgen och hostat o snörvlat. Men idag bestämde jag mig för att gå till jobbet. De va tok jobbigt o har önskat hela dagen att jag stannade hemma. Mår fortfarande dåligt så ska lägga mig o sova ett tag.
I natt kommer älsklingen hem från Spanien, längtar såå mycket o de kommer bli svårt att somna ikväll :)

RSS 2.0