dumma fot och dumma Norrtälje sjukhus

Jag har haft galet ont i ena foten nu i över två veckor. Det vägrar ge sig och jag kan kanppt gå på fotjäkeln! Ringde till närakuten och det var tydligen inget som passade sig där hos dom. Ringde vidare till vårdcentralen där det står klart och tydligt att tidbokningen är mellan 8-17, nej då måste jag ringa kl 8 imorgon bitti istället eller gå ner och sätta mig på akuten om jag misstänker att jag fått en blodpropp!?? hallå?? vadå om jag misstänker? jag är ingen läkare och börjar fan tro att dom på norrtälje sjukhus inte heller är det. Dom har nog bara klätt ut sig och låtsas vara någon form av läkare.
Jag ringer kl 8 imorgon bitti och hoppas på att det inte är samma otrevliga surkärring som brukar svara, får en tid och hoppas även på att dom kan göra något mer än att föreslå alvedon och att jag ska komma tillbaka om det blir värre. För det verkar ju vara deras rutinsvar här i Norrtälje!

måttligt irriterad!


vår

Guuu va härligt det är ute! Har spenderat hela dagen ute på vårat landställe med mammsen. Så varm så det skulle kunna vara sommar. Har tom fått lite färg, härligt! :)
Lite senare kom Daniel ut med mat. Det vart fläskfilé och klyftpotatis med bea...muuums ;)
Såna här dagar är ju bara för bra!

Vi kom hem här för en liten stund sen och nu ska jag göra lite hemmasysslor innan jag lägger mig o slöar i soffan ;)
Imorgon kommer bästa Linn hit och umgås med mig heeela dagen, toppen de!

ha en trevlig kväll hörrni!







fixardag

Idag har jag bara varit hemma hela dagen lång och pysslat i lägenheten. Skönt att få massa saker gjort innan bebben kommer så man slipper tänka på sånt sen :)
Snart är det dags att fixa barnrummet också. Det kommer nog bli jättefint där inne :)

Har precis kollat på en "unge i minuten" och kan inte riktigt förstå att det snart är min tur. Imorgon är det bara 8 veckor kvar så det börjar verkligen närma sig nu...spännande!! :)

Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon ska jag spendera dagen med mammsen

Fredaaaag

Japp, nu är det alltså fredag igen. Tyckte nyss att det var helg. Veckorna bara flyger förbi.

Idag har jag varit väldans flitig o städat hela lägenheten. så nu luktar det rent o fräsht här hemma! 
För tillfället sitter jag med färg i håret. Jag var så galet less på mitt dassiga hår så nu hoppas jag att det blir en fin chokladbrun färg och inte nästan svart som mitt hår brukar bli :/

karl har varit borta ett par dagar i jobb och är nu på vög hem. Ogillar starkt att vara själv så tur att han dyker upp om två timmar :)

Nä nu ska jag skölja håret o hoppas på det bästa! ;)

första dagen

...av min ledighet snart avklarad. Hur skönt som helst att veta att jag bara kan göra vad jag vill fram till att bebben kommer.
Ledigheten firades idag med shopping! Jag råkade visst köpa två tröjor som var lite för korta för någon med gravidmage, men dom var så söta så jag kunde inte hålla mig. Får hoppas på att jag kan ha dom när magen försvinner :)
Jag har även smockat i mig en pizza idag med mammsen. Käkade kycklingsallad till lunch så jag tyckte det jämnade ut sig med en flottig pizza då ;)

Nu ska jag fortsätta njuta av min första lediga dag..med andra ord ska jag spendera kvällen liggandes i soffan framför tvn och inte göra ett smack!

kram på er!

äntligen!

Idag var det sista dagen på jobbet! Så underbart skönt att slippa springa runt hela dagarna i väldigt obekväma skor och få ont i fötterna. Nu är det 2 månaders ledighet som gäller innan bebben dyker upp (om han/hon inte får för sig att komma ut tidigare).
Det känns väldigt underbart just nu! :)

Idag gick jag in i v.32. Det går undan med en jädra fart! kan inte riktigt förstå att jag snart har en egen liten knodd :)

Jag har varit uppe sedan halv fem imorse så börjar känna mig lite dåsig nu. Dags för sängen med andra ord. Hoppas jag kan somna för det verkar som att någon liten buse i magen inte tänker sova på ett tag. Det sparkas hej vilt i min  högra sida. Dom är vassa dom små fötterna! :)

natti natti!

RSS 2.0